Haydaa suhan da gitti tohh
konu dışı mesajdanmış.çok garip konuyu anlamaya çalışıyordum ve başkalarıda vardı tamamen konu dışı.biri kibledi beni galiba direk okunmadan banlandığımı düşünüyorum.nereye gittin yine ya öff
bir daha banlanırsan gelmeyeceğim topiğinekonu dışı mesajdanmış.çok garip konuyu anlamaya çalışıyordum ve başkalarıda vardı tamamen konu dışı.biri kibledi beni galiba direk okunmadan banlandığımı düşünüyorum.
ben konuştım bayağı.. çocuk defterini kapattk artık dedilittle dora m kuzum çok geçmiş olsun.inanıyorum ben ya olacak ya olacak.doktorun ne diyor son durum hakkında.lütfen gel yaz rahatlarsın belki entelektüel hatunum benim
ay sinir olsum eclip üç oldu ya bir ay geçmeden.dünya bi konu dışı konuşan var her yerde.kibleniyorum yabir daha banlanırsan gelmeyeceğim topiğine
anladım.biraz toparlasın kendini.söyle gelsin burda kafa dağıtsın.evde kendini kendini dinlemesinben konuştım bayağı.. çocuk defterini kapattk artık dedi
çok ağrısı vardı en son bu son dedi .. kaçıncı kez oldu artık cok yıprandım biz cocuk defterini kapattık artk dedi..Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum çok geçmiş olsun.
söyledim ağrıların geçer geçmez gel dedimtamam dedi.anladım.biraz toparlasın kendini.söyle gelsin burda kafa dağıtsın.evde kendini kendini dinlemesin
kiblediler mi direk ban yersin zaten... o kadar konu dışı yazan var kiblenmezlerse ban yok mesela yazma sende konu dışı bir dahaay sinir olsum eclip üç oldu ya bir ay geçmeden.dünya bi konu dışı konuşan var her yerde.kibleniyorum ya
kıyamam ya.düşükmü kürtajmı olmuşçok ağrısı vardı en son bu son dedi .. kaçıncı kez oldu artık cok yıprandım biz cocuk defterini kapattık artk dedi..
düşük yapmş kuzumkıyamam ya.düşükmü kürtajmı olmuş
ya konunun akışına göre gitti.konu sahibi özel konuşalım dedi. aha erkek üye dedim.telimi vereyim istersen dedim.ciddiye aldı tamam dedi.çokta konu dışı değildi.açığa çıkarmaya çalıştım erkekmi diye olan bana oldukiblediler mi direk ban yersin zaten... o kadar konu dışı yazan var kiblenmezlerse ban yok mesela yazma sende konu dışı bir daha
ene doğum günümü
tektar geçmiş olsun diyeyim ve aramıza bekliyorumdüşük yapmş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?