bir daha o kocaman burnunu sokma işteya konunun akışına göre gitti.konu sahibi özel konuşalım dedi. aha erkek üye dedim.telimi vereyim istersen dedim.ciddiye aldı tamam dedi.çokta konu dışı değildi.açığa çıkarmaya çalıştım erkekmi diye olan bana oldu
bir daha o kocaman burnunu sokma işte
evet .. dün arap aşı içmeye gittik arkadaşlara.ene doğum günümü
afiyet olsun.evet .. dün arap aşı içmeye gittik arkadaşlara.
onlar toki konutlarnda oturuyor
evi 85 metre kare anca ama bir sıcak misk görmen lazım.. ne güzel
bizim ev 2 3 gündür soguk yine niyeyse ben çözemedim bu işi
biraz daha iyi misk ateş baya hafifledi bugün sabah ilaç içrmeden geldim işe dur bakalım cıkacak mı ateşi.. cok ağır atlattı amaEclipsse kuzu nasıl oldu iyileştimi
sabah 7 30 gib yükselttim evden cıkarken 21.3 düafiyet olsun.
kaç derece şuan eviniz
kuzular yaa hiç hastalanmasınlar.aklım gidiyor hasta olacaklar diye.biraz daha iyi misk ateş baya hafifledi bugün sabah ilaç içrmeden geldim işe dur bakalım cıkacak mı ateşi.. cok ağır atlattı ama
günaydın canmmGunaydin hatunlar
günaydın nasılsınGunaydin hatunlar
bizde akşam 55 de yaktık yatınca 45 aldım sıcaklanmışız.üst iyice yakmaz oldu gündüzleri.çok belli yaasabah 7 30 gib yükselttim evden cıkarken 21.3 dü
10 a kadar felan yükselmesse biraz ufo açsınlar söyleyimde oturma odasına
alt yanıyor mı?üst yakmadı m ısısınan hava yukarı cıkıyor direk soguk çekiyor kaç derece gündüzleri..bizde akşam 55 de yaktık yatınca 45 aldım sıcaklanmışız.üst iyice yakmaz oldu gündüzleri.çok belli yaa
kaynın senin çocuğun olduğunda arayıp sormadımı.bide eşin üstelememiş sen deşelemişsin resmenmisk sana ne diyeceğim ya.
hani demiştim ya eltim le sıkıntılar var vs diye
ilk defa bu sene bayramda ve düğünde ufak tefek bir arada olduk
kv bunların ağzına edince aynı ortamda bize selam vermeye konuşmaya başlamışlardı
kaynımıda kendine benzetti o da karsının sözünden cıkmıyor işte o ne derse o.. neyse o mevzular derin boşver
son durum ne dersen yazın burda bayramda seyranda felan meraba meraba o kadar ..
bu doğum yaptı demiştim ya
eşim abisini aramış hayırlı olsun demişti
ben demedim. çünkü ne onunla muhattabım ne eltimle.
neyse geçen whatsapp kişi listeme bakarken dikkatmi çekti
kaynım beni engellemiş ne son görülme var ne resim var.
face book 'dan baktm silmiş.... vay anasına dedim ya.
eşime söyledm o da dediki aman boşver.. o kadın yaptırmıştır..
bende dedim ki görüyorsun işte bunlar değişmiş gibi görünselerde değişmezler.. herşey ortada
lütfen bunlarla beni aynı ortama mümkün olduğunca getirme.. çok da umrumda değil zaten
ama yazın buraya geldiklerinde babam cagırıyor hadi gidelim beraber yenilsin içilsin muhabbetlerine girme dedim
bana demez mi ; sen cocugu için aramadın bir hayırlı olsun demedin diye demek ki sildirmiş engelletmiş ' dedi
bende dedim ki haa öyle mi suçlu ben mi oldum ????
yoo nedenini söylüyorum sana o yüzdendir başka neyden olacak dedi..
bende ben muhattap olmuyorum ki o sinsi ile ne diye araym vs dedim
abimi arayabilirdin dedi..
senin abin benim cocuguma ne yapmıştı hatırlıyormsn karısı yüzünden ? dedim.. birde amca olacak ..
neyse ne sende sil engelle bu kadar basit çok mu lazım dedi..
baktık birbirimize gireceğiz kapattm konuyu. ama içten içten bana laf çaprtırdı görüyormusun
ben onu aramadığm için hatalımı oldum şimdi ?
bizim cocuk olduğu zaman aramızda birşey yoktu. o zaman böyle değildik ki kaynımla benim aramda hiç birşey olmadı zaten hep o karısı yaptı bizi böylekaynın senin çocuğun olduğunda arayıp sormadımı.bide eşin üstelememiş sen deşelemişsin resmen
ben neden üsteledim bilyormsnkaynın senin çocuğun olduğunda arayıp sormadımı.bide eşin üstelememiş sen deşelemişsin resmen
ne peki ipleri bu kadar koparanbizim cocuk olduğu zaman aramızda birşey yoktu. o zaman böyle değildik ki kaynımla benim aramda hiç birşey olmadı zaten hep o karısı yaptı bizi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?