Allah Allah bu ara noldu böyle ya bi arkadaşımızda 9 yıllık evli oda yeni düşük yaptı6. Yıla girdik, düştüklerm var 3 tane bir buçuk hafta oldu Yeni düşük yaptım
kaç yıllık.sendemi nick değiştirmiştin hep bumuydu
Yok şehir merkezindeyim ama hep aynı ilanlar var herkes işten çıkarılıyor 32 yaş altı ve evli arıyor geneliilçedemiydin sen
iş bulmakta sıkıntı yaa puffffDavayı bir kazansam kaybedersem eğer ailem de eski kıvamda ustume çullanacak gibi geliyor iş bulmalıyım çünkü avukata borçlandım
@HE nin düşük yaptığını biliyorum nasip değil demek kiAllah Allah bu ara noldu böyle ya bi arkadaşımızda 9 yıllık evli oda yeni düşük yaptıH E de aynı şekilde.Allah muhafaza.kan pıhtılaşması yok değilmi sende
Aynen bide kardeşlerim amcam babam vs de yardımcı olmuyor ki isteseler fabrikaya vs işe koyarlariş bulmakta sıkıntı yaa puffff
Neden yardımcı olmuyorlar ?Aynen bide kardeşlerim amcam babam vs de yardımcı olmuyor ki isteseler fabrikaya vs işe koyarlar
ben seneye göndersem o zaman çok mu küçük olur dersin seneye 3 bucuk yaşında olacakevet canım dört yaşına girdi eylülde
benimde başta olmadı.kaç sene uğraştım.sonra bir düşük yaşadım.test falan yaptırdım kan pıhtılaması çıktı düşük miktarda.perinatologa gittim.riskliydi gebeliklerimHep buydu kısa bi suré Thalia yapmıştım.
5 yıl bitti cnm
canım günaydın .@demirlekeetiketledim
nasılsın babybizimkide seneye 3 bucuk yaşında olacak eylülde kreşe göndereceğimb ende
eğer seneye gönderirsem 2 sene kreş bir sene anaokuluna gitmiş olacak sanrım demi
senin ki öyle olurda benim ki eğer seneye gönderirsem 2 sene kreş bir sene anaokulu olacakbenimki bi sene kreş bi sene anaokulu olacak tam emin değilim eylül 2015 doğmlu @demirleke senin küçük kreştemiydi kim bakıyordu
aile ve sosyal p.bakalığı vs başvuru yaptınmıYok şehir merkezindeyim ama hep aynı ilanlar var herkes işten çıkarılıyor 32 yaş altı ve evli arıyor geneli
Bide sigortasız çalışan çok fazla
bakayım onada evde sıkarız boca edercesine üstümüze
o zaman 2 yıl kreş bir yıl anaokuluna mı gitmiş olacak canm ?canım günaydın .
nasılsın .
nasılsın baby
ben kızı geçen yıl yolladım . tam 1 yılı doldu bu aylarda.
mecbur . bakıcı ile olmayınca.
bi arştırın bence genetik falan@HE nin düşük yaptığını biliyorum nasip değil demek ki
Henüz bakilmadi neden olduğunu söylemiyorlar
nedenAynen bide kardeşlerim amcam babam vs de yardımcı olmuyor ki isteseler fabrikaya vs işe koyarlar
şuan benim oğlan gitse gider üç buçuk sayılır.zor durumda olsam gönderirdim.kv bakmasaben seneye göndersem o zaman çok mu küçük olur dersin seneye 3 bucuk yaşında olacak
Bende genetik testi verdim ana sonuçlarımi bir türlü alamadım tam 9 ay olacak umudumu kestim ondan başka bi yerde tekrar vermek istiyorum.benimde başta olmadı.kaç sene uğraştım.sonra bir düşük yaşadım.test falan yaptırdım kan pıhtılaması çıktı düşük miktarda.perinatologa gittim.riskliydi gebeliklerim
Bende genetik testi verdim ana sonuçlarımi bir türlü alamadım tam 9 ay olacak umudumu kestim ondan başka bi yerde tekrar vermek istiyorum.benimde başta olmadı.kaç sene uğraştım.sonra bir düşük yaşadım.test falan yaptırdım kan pıhtılaması çıktı düşük miktarda.perinatologa gittim.riskliydi gebeliklerim
iidir sen nasılsıncanım günaydın .
nasılsın .
nasılsın baby
ben kızı geçen yıl yolladım . tam 1 yılı doldu bu aylarda.
mecbur . bakıcı ile olmayınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?