2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Allah Allah bu ara noldu böyle ya bi arkadaşımızda 9 yıllık evli oda yeni düşük yaptı H E de aynı şekilde.Allah muhafaza.kan pıhtılaşması yok değilmi sende
@HE nin düşük yaptığını biliyorum nasip değil demek ki
Henüz bakilmadi neden olduğunu söylemiyorlar

Reactions: H E
Hep buydu kısa bi suré Thalia yapmıştım.
5 yıl bitti cnm
benimde başta olmadı.kaç sene uğraştım.sonra bir düşük yaşadım.test falan yaptırdım kan pıhtılaması çıktı düşük miktarda.perinatologa gittim.riskliydi gebeliklerim

canım günaydın .
nasılsın .

nasılsın baby

ben kızı geçen yıl yolladım . tam 1 yılı doldu bu aylarda.
mecbur . bakıcı ile olmayınca.
o zaman 2 yıl kreş bir yıl anaokuluna mı gitmiş olacak canm ?
hastalandı mı peki devlet kreşi mi ?
sebeye devlet kreşi alıyor bizim burada çok güzel kreşler var hemşire bir arkadşaımın kızıda gidiyor
bnede oraya göndereceğim ama
küçük mü olur k iseneye ?
2 sene kreşe giderse sıkılır mı okuldan aklımda deli sorular.
yani kreş dahai yi orda en azından sıkılmaz cocuk gelişimine destek
bir hastalık korkutuyor gözümü

benimde başta olmadı.kaç sene uğraştım.sonra bir düşük yaşadım.test falan yaptırdım kan pıhtılaması çıktı düşük miktarda.perinatologa gittim.riskliydi gebeliklerim
Bende genetik testi verdim ana sonuçlarımi bir türlü alamadım tam 9 ay olacak umudumu kestim ondan başka bi yerde tekrar vermek istiyorum.
Doktor gerek duymuyor ama ben yaptırmayı düşünüyorum

Reactions: H E
Bende genetik testi verdim ana sonuçlarımi bir türlü alamadım tam 9 ay olacak umudumu kestim ondan başka bi yerde tekrar vermek istiyorum.
Doktor gerek duymuyor ama ben yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…