eşimde senin gibi söylüyor nasıl bu kadar rahat oluyor ben anlamıyorum misk ya. o zaman gelsin bakarız çaresine diyorkuzum o zaman gelsin hele çıkar bi çözüm yolu.
o zaman özel kreşe vermen gerekiyor devlet kreşinde tüm gün yokben tüm gün göndermeyi düşnüyorum
idare eder bende.üsütm açık kalmış galiba belim tutuk gibi yaşükür . yaramazlık yok .
geldim kahve içiyorum . işler var . ama daha tam bakamadım .
yazılar var . yazılacak . onları yazacağım bugün inşallah .
senin işler nasıl , yoğun mu.
aynen tüm yolları deneyeceğim olmazsa maaşım yüksek olsa sorun değilde.. durumlar ortada işte. bir vesile olsada 2. cocugum olursa calısmasam diyorum.. of ofAkrabadan yardım isticen mecbur o zaman
kasıtlı yapıyorlar o zaman ya ailen cok sıkıntılı insanlar nasıl olacak böyle kuzum kendine bir yol çizmeden ?Bilmiyorum
geçmişe bakıp geçmişle üzülmeeşimde senin gibi söylüyor nasıl bu kadar rahat oluyor ben anlamıyorum misk ya. o zaman gelsin bakarız çaresine diyor
ama ben 3 saatliğne bakıcıya para verirsem çok üzülürüm ve zoruma gider bacım ya.geçmişe bakıp geçmişle üzülme
gelecek nasıl olacak diye kaygıyı bırak .
anı yaşamaya bak .
an önemli , kıymetli.
eşin doğrusunu biliyor . söylüyor .
satışı çok yok sanki üç yerde buldum.90 l,ra civarı indirime girermi.4 yıllık kokum bu beybisi
of geçmiş olsun dikkat et .idare eder bende.üsütm açık kalmış galiba belim tutuk gibi ya
Dün davayı duyunca kocan o parayı ödememek için döner sende kabul edersin dedi kızkardeşimkasıtlı yapıyorlar o zaman ya ailen cok sıkıntılı insanlar nasıl olacak böyle kuzum kendine bir yol çizmeden ?
o zaman çalışmazsın . bakıcılara vereceğine evde bakarsın çocukları. neden olmasın .aynen tüm yolları deneyeceğim olmazsa maaşım yüksek olsa sorun değilde.. durumlar ortada işte. bir vesile olsada 2. cocugum olursa calısmasam diyorum.. of of
rahatlık değil.şimdi iş ciddiye binmeyince çözüm üretilemiyor.ciddiye binince dünya bi seçenek aklına geliyoreşimde senin gibi söylüyor nasıl bu kadar rahat oluyor ben anlamıyorum misk ya. o zaman gelsin bakarız çaresine diyor
akraba anne baba birileri var mı yakınında.ama ben 3 saatliğne bakıcıya para verirsem çok üzülürüm ve zoruma gider bacım ya.
zatenaldığım ne ? akrabalar aileler ne günler için cocuguma 3 saat bakamayacaklarsa..
Bazi akrabalar olmasa daha iyi benceakraba anne baba birileri var mı yakınında.
o zaman neden bakmıyorlar ki. durumun ortada zaten .
inşallah senin istediğin gibi olur ama bi de tam tersi durum var . onun için de ne yapabileceğini düşünmen lazım tabi.Dün davayı duyunca kocan o parayı ödememek için döner sende kabul edersin dedi kızkardeşim
Hiç mi olumlu düşünmez insan hepsi davayı kazanamazsin diyor
Bende avukatım da zaten %100 kazanırız demiyoruz ki dedim
Bin tane yorum ve alaya maruz kaldım
bazıları öyle. malesef . her ailede oluyor , olabiliyor .Bazi akrabalar olmasa daha iyi bence
kv hasta zatenakraba anne baba birileri var mı yakınında.
o zaman neden bakmıyorlar ki. durumun ortada zaten .
eşi mantıklı biri eclipin anladığım kadarıyla. eclip çok evhamlı.çok panikgeçmişe bakıp geçmişle üzülme
gelecek nasıl olacak diye kaygıyı bırak .
anı yaşamaya bak .
an önemli , kıymetli.
eşin doğrusunu biliyor . söylüyor .
haklısın sanrm neyse hayırlısı olsun ne diyelim..rahatlık değil.şimdi iş ciddiye binmeyince çözüm üretilemiyor.ciddiye binince dünya bi seçenek aklına geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?