2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

şükür . yaramazlık yok .
geldim kahve içiyorum . işler var . ama daha tam bakamadım .
yazılar var . yazılacak . onları yazacağım bugün inşallah .
senin işler nasıl , yoğun mu.
idare eder bende.üsütm açık kalmış galiba belim tutuk gibi ya

eşimde senin gibi söylüyor nasıl bu kadar rahat oluyor ben anlamıyorum misk ya. o zaman gelsin bakarız çaresine diyor
geçmişe bakıp geçmişle üzülme
gelecek nasıl olacak diye kaygıyı bırak .
anı yaşamaya bak .
an önemli , kıymetli.
eşin doğrusunu biliyor . söylüyor .

eltim mesela cıktı işten
görümcen ben 2 cocuguna bakamm benmde başımda 2 tane var yazları gidiyorum memlekete dedi..
oda cıktı cıkmasa napacak da istanbul gibi bir yerde o da asgari ücret alıyor tüm calıstıgı bakcııya giderdi
ama onun evi var işte burda .. var yani kira derdi yok buranın kirası istanbulun kirasını cıkarıyor biz napacaz

geçmişe bakıp geçmişle üzülme
gelecek nasıl olacak diye kaygıyı bırak .
anı yaşamaya bak .
an önemli , kıymetli.
eşin doğrusunu biliyor . söylüyor .
ama ben 3 saatliğne bakıcıya para verirsem çok üzülürüm ve zoruma gider bacım ya.
zatenaldığım ne ? akrabalar aileler ne günler için cocuguma 3 saat bakamayacaklarsa..

kasıtlı yapıyorlar o zaman ya ailen cok sıkıntılı insanlar nasıl olacak böyle kuzum kendine bir yol çizmeden ?
Dün davayı duyunca kocan o parayı ödememek için döner sende kabul edersin dedi kızkardeşim
Hiç mi olumlu düşünmez insan hepsi davayı kazanamazsin diyor
Bende avukatım da zaten %100 kazanırız demiyoruz ki dedim
Bin tane yorum ve alaya maruz kaldım

ama ben 3 saatliğne bakıcıya para verirsem çok üzülürüm ve zoruma gider bacım ya.
zatenaldığım ne ? akrabalar aileler ne günler için cocuguma 3 saat bakamayacaklarsa..
akraba anne baba birileri var mı yakınında.
o zaman neden bakmıyorlar ki. durumun ortada zaten .

inşallah senin istediğin gibi olur ama bi de tam tersi durum var . onun için de ne yapabileceğini düşünmen lazım tabi.
eşin çalışorsa siğortalı bi işteyse o zaman nafaka öder . ödetirler .

Bazi akrabalar olmasa daha iyi bence
bazıları öyle. malesef . her ailede oluyor , olabiliyor .
sen bildiğin yoldan şaşmayacaksın . bi de onlara muhtaç olmamak için ayaklarının üstünde durmaya bakacaksın .
mecbur . hepimizin çabası o . kimseye muhtaç olmadan yaşamak .

akraba anne baba birileri var mı yakınında.
o zaman neden bakmıyorlar ki. durumun ortada zaten .
kv hasta zaten
annem bakıyordu önceden onada veriyordum ücret ( annem 2. evlliiğini yaptı )
ama artı kbakmıyor eşi izin vermiyor hoş zaten baksa da bakıcıya verdiğim parayı anneme veriyordum değişen birşey yoktu
teyzelerim var onlarında eli boş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…