sen nerden biliyosn güzel olduğnuu gördün müacele etme kuzum . böyle balık etli güzelsin.
olabilir . sağlık olsun önce.Çocukla ilgili sıkıntı çıkmasın diye bide kilo almaya müsaitim malesef
sponsora hediyemi veriliyor bilmiyordum sildirmek istiyorum başlığımı
Bak sana gül camalini göstermediydi di. Misen nerden biliyosn güzel olduğnuu gördün mü
yoo kim dediBak sana gül camalini göstermediydi di. Mi
yoook . nerden görcem .sen nerden biliyosn güzel olduğnuu gördün mü
Sen dedin ya manyakyoo kim dedi
hatırlamıyorum sen benim her dediğima inanıyormusunSen dedin ya manyak
her kilolu olan balık etli olmuyor ki belki boyu uzundur basenleri yoktur göbeği vardıryoook . nerden görcem .
kilosu olduğuna göre balık etlidir .
Ben herkesi kendim gibi bilirim canım neden yalan söyleyelim ki buradahatırlamıyorum sen benim her dediğima inanıyormusun
Illa ki bir sorunu vardır yaniher kilolu olan balık etli olmuyor ki belki boyu uzundur basenleri yoktur göbeği vardır
o zaman herkesi kendin gibi bilme lütfen cınımBen herkesi kendim gibi bilirim canım neden yalan söyleyelim ki burada
hahaha. buna çocuklar bile inanmaz kuzum .her kilolu olan balık etli olmuyor ki belki boyu uzundur basenleri yoktur göbeği vardır
belli yine kafa error verdio zaman herkesi kendin gibi bilme lütfen cınım
benim bu saatler beyin tramvası geçirdiğim saatler pek anlamıyom dediklerinizden
sanırım aynı iğneyi olmuşuz canım bende 9 ay yaptırdımÇocukla ilgili sıkıntı çıkmasın diye bide kilo almaya müsaitim malesef
diyetteym diyorsun hafta sonu künefeler tatlılar sıkmalar gözlemeler böyle şişik gibi olursun
Hıııımmmmm yapmadın di mi öyle yaramazlıklarne künefesi ne sıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?