2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kızlar gerçekten ben çok yoğunum
o yüzden selam verip çıkıyorum
yoksa gönül isterki sizinle konuşayım ama nerdeee
bırakmıyorlarki iki lafın belini kıralım

Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin

Neysesakinim canım inan ne yazacağım ne diyeceğimi bilemiyorum.Rabbim ferahlık versin gönlüne.çok iyi anlayabiliyorum seni .Rabbim sana ve eşine sağlık sıhhat versin.biran önce toparlanmaya bak.benimde tansiyon sorunum vardı ani yükselişe geçmişti.perinatologun verdiği bi ilaç yapmıştı.hemen kesmiştik tekrar yükselmesin diye.eser miktar protein gözlenmişti yanlış hatırlamıyorsam.kortizon içerikli ilaç kullandınmı peki

canm cok geçmiş olsun allah şu mübarek günde sizlere sabır versn şifa versin sana.. inşallah sağlıgına kavuşursun bu dünya imtihan dünyası herkes birşeylerin imtihanından geçiyor
sabret dua et şükret inşallah en kısa zamanda toparlanman dileği ile bebeğin melek olmuş.. çok üzücü çok acı seni inşallah cennetin kapısında bekleyecek annesi.. sen sağlıgına kavuş yine bir bebeğiniz olur siz istedikten sonra.. yüreğine ferahlık versin rabbim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…