evet olabilirfotkobicim varmış instagramda çok doğru değil ama orda yayınların fotokobisini çekip veriyorlarmış.. olmassa öyle birşeyler yapacağım yoksa alamam bir yayınla olacak iş değil bu
soru çözümü için olabildiğince farklı kaynaklar lazım
Ahahahkadını görecen böyle erkeksi erkeksi tavırlar.işte hızlı geçmedim falan dedi bende tamam geçmediysen sıkıntı yok kamerlar çekiyor dedim tırstı öyle deyince tabi ben de tırsttım markete zor attım kendimi
İnternette konu anlatımlı videolar işini görmez mi? Testlerin de çıktılarını alırsınfotkobicim varmış instagramda çok doğru değil ama orda yayınların fotokobisini çekip veriyorlarmış.. olmassa öyle birşeyler yapacağım yoksa alamam bir yayınla olacak iş değil bu
soru çözümü için olabildiğince farklı kaynaklar lazım
Gelince üst üste gelirler zaten. Boşverbu ara hep beni buldular
Sende ne güzel yapıyordun. Fırsat bulabilirsen başla akşam beraber yaparız.ya ne güzel ben koptum yaa. toparlanmam lazım.diyet topiğimizde yalan oldu
evet ama yinede konu anlatımlı kitap şart canm okuyarak tekrar açsından yaİnternette konu anlatımlı videolar işini görmez mi? Testlerin de çıktılarını alırsın
Bütçen sarsılmaz en azından.
bende aynını dedim geçenİnternette konu anlatımlı videolar işini görmez mi? Testlerin de çıktılarını alırsın
Bütçen sarsılmaz en azından.
evet ya yeme düzenim falan harikaydı.sıkı bi topik bulsam katılacağaım yenidenSende ne güzel yapıyordun. Fırsat bulabilirsen başla akşam beraber yaparız.
Evet son haftalarda tırtladık
ondan seside çıkmıyorevet ama yinede konu anlatımlı kitap şart canm okuyarak tekrar açsından ya
işte araştırıyorum derin araştırmalar içerisndeyim
tövbeeee bismillahhbenim sagım solum belli olmaz vazgeçebilirim
biraz durul daha iki yıl varher yayının çıktısı yok kızlar ya telif hakkı diyor vırt diyor zırt diyor
sinir olma kuzucansaat 3 den sonra beyin eror veriyor sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?