toplantı vardı.ondan sonra yemek yedim kahve içtim şimdi burdayımsen nerelerdesin
sanada canımAfiyet olsun
trafikte oluyor böyle şeyler cevap vermediğin ve kameraları gösterdiğin iyi olmuş öyle tipler utanmaz yolda sokakta saç baş girerler insana sen rezil olduğn ile kalırsın trafik böyle kötü ya.. aksilikler illaki bulur insanı iş yeri önemli asıl olan ne yapıyorlar meselaarkadaşlar bu ara hep böyle herşey herkes üstüme geliyor sanki.eşime anlatıyorum sen haklısın diyor.ee tartışıyorum neticede. bugünkünü anlatmıcam geçen arabayı park ettim köşe başı sayılır park ettiğim yer. markete gidicem.tam kapıyı kapatıyorum soldan bi araba döndü ama nasıl hızlı kenara çekilmek zorunda kaldım.elimle işaret ettim yavaş yavaş diye.araba gitti sokağın sonuna kadar benim yavaş dediğimi duyunca hızlıca geri yapıp yanımda durdu.kadın kullanıyor yanındakide kadın.sanamı soracam diye bi girdi lafa.ben sakin olmaya çalıştım kameraları gösterdim vs.çekti gtti.az konuşsam dalacak bi tip.markete gittim elim ayağım titriyor.hem korktum hem böyle şeye şahit olmak üzdü.ikimizde bayanız.erkek olsa öküz dicem hani.bunu gbibi bikaç şey daha yaşadım bu gün sabah yine oldu bi bayanla tanıyorum kadını. işyerinde ama arkadaşlığım yok.sadece slmlaşırız.gerizekalılar benimi buluyor ya
trafikte oluyor böyle şeyler cevap vermediğin ve kameraları gösterdiğin iyi olmuş öyle tipler utanmaz yolda sokakta saç baş girerler insana sen rezil olduğn ile kalırsın trafik böyle kötü ya.. aksilikler illaki bulur insanı iş yeri önemli asıl olan ne yapıyorlar meselaarkadaşlar bu ara hep böyle herşey herkes üstüme geliyor sanki.eşime anlatıyorum sen haklısın diyor.ee tartışıyorum neticede. bugünkünü anlatmıcam geçen arabayı park ettim köşe başı sayılır park ettiğim yer. markete gidicem.tam kapıyı kapatıyorum soldan bi araba döndü ama nasıl hızlı kenara çekilmek zorunda kaldım.elimle işaret ettim yavaş yavaş diye.araba gitti sokağın sonuna kadar benim yavaş dediğimi duyunca hızlıca geri yapıp yanımda durdu.kadın kullanıyor yanındakide kadın.sanamı soracam diye bi girdi lafa.ben sakin olmaya çalıştım kameraları gösterdim vs.çekti gtti.az konuşsam dalacak bi tip.markete gittim elim ayağım titriyor.hem korktum hem böyle şeye şahit olmak üzdü.ikimizde bayanız.erkek olsa öküz dicem hani.bunu gbibi bikaç şey daha yaşadım bu gün sabah yine oldu bi bayanla tanıyorum kadını. işyerinde ama arkadaşlığım yok.sadece slmlaşırız.gerizekalılar benimi buluyor ya
şimdi ban yeme birde çık şu bdv dennerdesiniz
biriyle samimiydim aylar önce tartıştık.mahkemeye verecektim araya girenler oldu kaldı o.hakerete uğradım.bugünki çok salakçaydı yaatrafikte oluyor böyle şeyler cevap vermediğin ve kameraları gösterdiğin iyi olmuş öyle tipler utanmaz yolda sokakta saç baş girerler insana sen rezil olduğn ile kalırsın trafik böyle kötü ya.. aksilikler illaki bulur insanı iş yeri önemli asıl olan ne yapıyorlar mesela
çıktımşimdi ban yeme birde çık şu bdv den
arkadaşlar bu ara hep böyle herşey herkes üstüme geliyor sanki.eşime anlatıyorum sen haklısın diyor.ee tartışıyorum neticede. bugünkünü anlatmıcam geçen arabayı park ettim köşe başı sayılır park ettiğim yer. markete gidicem.tam kapıyı kapatıyorum soldan bi araba döndü ama nasıl hızlı kenara çekilmek zorunda kaldım.elimle işaret ettim yavaş yavaş diye.araba gitti sokağın sonuna kadar benim yavaş dediğimi duyunca hızlıca geri yapıp yanımda durdu.kadın kullanıyor yanındakide kadın.sanamı soracam diye bi girdi lafa.ben sakin olmaya çalıştım kameraları gösterdim vs.çekti gtti.az konuşsam dalacak bi tip.markete gittim elim ayağım titriyor.hem korktum hem böyle şeye şahit olmak üzdü.ikimizde bayanız.erkek olsa öküz dicem hani.bunu gbibi bikaç şey daha yaşadım bu gün sabah yine oldu bi bayanla tanıyorum kadını. işyerinde ama arkadaşlığım yok.sadece slmlaşırız.gerizekalılar benimi buluyor ya
Saracak yer arıyor milletbiriyle samimiydim aylar önce tartıştık.mahkemeye verecektim araya girenler oldu kaldı o.hakerete uğradım.bugünki çok salakçaydı yaakadınla muhattaplığım yok.geçen ufak bi mevzu geçmişti olay benlikte değildi. bende ortamdan çıkmıştım sinirlenip.onun hesabını soruyor bana.oyy neyse
Ben kimseye birşey yapmadım kafam yogun biraz kpss için kaynak plan araştırması yapıyorum olmayan bütce ilesiz naptınız
kadını görecen böyle erkeksi erkeksi tavırlar.işte hızlı geçmedim falan dedi bende tamam geçmediysen sıkıntı yok kamerlar çekiyor dedim tırstı öyle deyince tabi ben de tırsttım markete zor attım kendimiErkeği, kadını herkes tahammülsüz artık, kimse hatasını kabul etmiyor, hep haklıyım modundalar.
Kameraları göstermekle de iyi yapmışsın.
Saygısız!
İş yerinde ki olayı bilmiyorum ama hoş bişey olmadığı belli. Umarım pek denk gelmezsin:/
bu ara hep beni buldularSaracak yer arıyor millet
ya ne güzel ben koptum yaa. toparlanmam lazım.diyet topiğimizde yalan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?