bebeğim .iyiyim sen nabıyon
evrak işler ivarda onları hallediyorum canm
size yakıt yine uygun gelmiş ama mis gibi ısınıyorsunuz
biz sizin gibi yakıt ödeyip öyle mis gibi ısınamıyoruz biz napak
bakmazmyım sıcak bir eve hasret kaldım sıcacık bir eve.. inşallah bir gün bizede nasip olurbebeğim .
haklısın .
çok iyi ısınılıyor şükür .
inşallah siz de öyle ısınırsınız . bi daha ev taşıyacak olursa toplu konutlardan bak . toki vs gibi. ortak ısınması bulunan yerlerden . gerçekten çok sıcak oluyor .
gunaydın . naptın . boşadın mı kocayı.Günaydın kuzum
günaydın . nasılsın .günaydın hanımlar
nasılsınız?
gunaydın . naptın . boşadın mı kocayı.
günaydın . nasılsın .
bugün yönetim kurulu var . kararı ben yazıyorum .
onu hazırladım sabahtan .
şimdi akademikler toplanacak . altına imza atacak .
başka işler de var . az az yapmaya çalışıyorum .
nerede çalışıyordun . muhasebe mi işin . genelde onların yoğun olduğu dönemleri söylemişsin .iyiyim teşekkürler sen nasılsın?
kolay gelsin ben hep yoğunum maalesef hafta ortasına doğru biraz daha sakinleşiyo ama
yıl sonu hesaplar falan çok yoruluyorum bu ara hafta sonuda yetmiyor dinlenmek için
nerede çalışıyordun . muhasebe mi işin . genelde onların yoğun olduğu dönemleri söylemişsin .
sizin işiniz zor gerçekten . bi kaç kişi daha çalıştırmalılar bence. yeterli sayıda insan olsa bu kadar bunalmazsınızevet canım özel sektörde muhasebe sorumlusuyum.. maalesef
Biz bosandik zaten 1.5 ay oldu ben isnafa gittim tazminat ve nafaka mehir için o dava görülecekgunaydın . naptın . boşadın mı kocayı.
günaydın . nasılsın .
bugün yönetim kurulu var . kararı ben yazıyorum .
onu hazırladım sabahtan .
şimdi akademikler toplanacak . altına imza atacak .
başka işler de var . az az yapmaya çalışıyorum .
aman canm ben buna pek dahil değilim ki..
işkur olur diye düşünüyorum .Adet sancısı ne berbat birşey ya :/ basim
Biz bosandik zaten 1.5 ay oldu ben isnafa gittim tazminat ve nafaka mehir için o dava görülecek
Oğlumu sabah okula bıraktım oğluma boyama kitabı alacağım bugün diğer arkadaşlari boyama yapıyor oğlum yapamıyormuş serbest zamanda
Iş arıyorum ama yeni olan yok gazete de internette iskur da bekliyorum sabırla
sen de yaparsın inşallah . hiç bir şey için geç değil . yeter ki iste.
InsaAllah kuzum helalinden kazanacağım temiz bir iş ıstiyorumişkur olur diye düşünüyorum .
umarım istediğin gibi bi iş bulursun . çalışmak kadın için önemli . oğlun kaç yaşındaydı. boyama kitabı okuldan verilmiyor mu. ana sınıfı mıydı.
Çok istiyorum lise mezunuyum 13 yıl olmuş biteli harc parası ders kitapları ders çalışacak vakit mekan .Çok istiyorum en azından sertifika kurs vs .sen de yaparsın inşallah . hiç bir şey için geç değil . yeter ki iste.
istiyorsan araştırmalısın . yapmalısın . halkeğitime git . sertifika için .Çok istiyorum lise mezunuyum 13 yıl olmuş biteli harc parası ders kitapları ders çalışacak vakit mekan .Çok istiyorum en azından sertifika kurs vs .
Biraz toparlandım biraz daha iyileseyim InşaAllah Rabbim de nasıl ederse birşey ler yapmak ıstiyorumistiyorsan araştırmalısın . yapmalısın . halkeğitime git . sertifika için .
bi şeyler yapmak için geç değil .
ben de lise bittikten sonra 2 yıl okudum .
söylemiştim burda arkadaşlara. 35 yaşında kpss aşkına kapıldım . ilk kez girdiğim kpss de atandım .
azim ve kararlılık önemli. gerçekten istersen yaparsın . yarım istersen olmaz o iş . sımsıkı asılman lazım.
herkesin yüzünü kara çıkarmak için yapmak lazım .Biraz toparlandım biraz daha iyileseyim InşaAllah Rabbim de nasıl ederse birşey ler yapmak ıstiyorum
InşaAllah kuzum InşaAllah insanlar ne kötüymüş öğrendim bazen birşeylerin yaşanması gerekiyormuş bazı şeyleri görmek içinherkesin yüzünü kara çıkarmak için yapmak lazım .
yani senin bitip tükendiğini düşündükleri anda . sen silkelen ve sıyrıl bu gidişattan .
daha aydınlık bi hayat için bu şart .
milletin de ağzı açık kalmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?