2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

İyiyim çok şükür, İstanbul/ Avcılar da oturuyorum yeni yeni aydınlanmaya başladı burda.
1 senedir çalışmıyorum evdeyim
Sen nasılsın, pek denk gelip tanışamadık seninle.
evet .
çalışıyorum . 5 yıldır memurum .
3 tane çocuğum var . yoğurulup gidiyoruz . düzce de oturuyorum .

çalışmayı düşünüyor musun .

leslii mi yapcanız .
yapın yapın . benim ihtiyacım yok .
şükür porsiyon küçültmeyi öğrendim . çok rahatladım . ama zor oldu porsiyon küçültmek . makul miktarlarda yemek vs .
tavsiye ederim .

leslii mi yapcanız .

şükür porsiyon küçültmeyi öğrendim . çok rahatladım . ama zor oldu porsiyon küçültmek . makul miktarlarda yemek vs .
tavsiye ederim .

Evet az yemek işin sırrı, biz biraz kaçamak yaptık bu ara kızlarla toparlanıyoruz artık.

Bir de sen o kadar zayıfsın porsiyonun büyük olsa ne olur ki, fesatlanıyorum zaten

leslii mi yapcanız .

tavsiye ederim .

ee senın kılo problemin yok sanırım

Evet az yemek işin sırrı, biz biraz kaçamak yaptık bu ara kızlarla toparlanıyoruz artık.

Bir de sen o kadar zayıfsın porsiyonun büyük olsa ne olur ki, fesatlanıyorum zaten

oo bu topikte sağlık beslenmede mi varrr

leslii mi yapcanız .

tavsiye ederim .
Evet Leslie yapalım dedik, dışarıda yürünmüyor bu havalarda:/
Ah şu porsiyon küçültme, keşke yapabilsem.

Evet Leslie yapalım dedik, dışarıda yürünmüyor bu havalarda:/
Ah şu porsiyon küçültme, keşke yapabilsem.
tabak küçült . ben hep büyük tabak kullanırdım . şimdi daha kücük tabak kullanıyorum .
ona göre şık tabak , kase aldım .
daha güzel tabakta yemek de insanın iştahını kapatıyor aslında. küçük porsiyona takılmıyorsun .

ben sabah 1 yumurta ile salçalı omlet . 1 dilim ekmek .
filtre kahve

öğlen için 2 kase kadar ıspanak yemeği
1 trabzon hurma
1 ayva
2 kivi
3 kaşık yoğurt

bunları yiycem .

çok bi porsiyon küçültmüş görünmese de . öğlenleri nedense sağlam yiyorum . akşam yine küçük porsiyon .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…