evet .İyiyim çok şükür, İstanbul/ Avcılar da oturuyorum yeni yeni aydınlanmaya başladı burda.
1 senedir çalışmıyorum evdeyim
Sen nasılsın, pek denk gelip tanışamadık seninle.
Yarın inş canım, bel ve kasık ağrım var.
leslii mi yapcanız .
yapın yapın . benim ihtiyacım yok .
şükür porsiyon küçültmeyi öğrendim . çok rahatladım . ama zor oldu porsiyon küçültmek . makul miktarlarda yemek vs .
tavsiye ederim .
leslii mi yapcanız .
şükür porsiyon küçültmeyi öğrendim . çok rahatladım . ama zor oldu porsiyon küçültmek . makul miktarlarda yemek vs .
tavsiye ederim .
Evet az yemek işin sırrı, biz biraz kaçamak yaptık bu ara kızlarla toparlanıyoruz artık.
Bir de sen o kadar zayıfsın porsiyonun büyük olsa ne olur ki, fesatlanıyorum zaten
ee senın kılo problemin yok sanırım
oo bu topikte sağlık beslenmede mi varrr
evet .
çalışıyorum . 5 yıldır memurum .
3 tane çocuğum var . yoğurulup gidiyoruz . düzce de oturuyorum .
çalışmayı düşünüyor musun .
Geçmiş olsun canım, kendini iyi hissedince başla tabi.Yarın inş canım, bel ve kasık ağrım var.
Belki ikindi de 1.mil yaparım.
Sağlık sorunları ve yatmak beni zorladı bu ara ama çok azimliyim bu sefer
Evet Leslie yapalım dedik, dışarıda yürünmüyor bu havalarda:/leslii mi yapcanız .
tavsiye ederim .
Günaydın ablam müge anlı ya bakıyorum sen nasılsınGünaydınlar hanımlar ne habersiniz bakalım.
tabak küçült . ben hep büyük tabak kullanırdım . şimdi daha kücük tabak kullanıyorum .Evet Leslie yapalım dedik, dışarıda yürünmüyor bu havalarda:/
Ah şu porsiyon küçültme, keşke yapabilsem.
hoş geldinGünaydınlar hanımlar ne habersiniz bakalım.
hoş geldin
Günaydın ablam müge anlı ya bakıyorum sen nasılsın
evde olsam tlcc izlerdim . ya da poower türk.Günaydınlar müge'yi seyretmeyin yahu insanın psikolojisi bozuyor resmen.gerçi sevmem kendisinide.
Bende iyiyim tv seyredip çayımı içiyorum.
Annem izliyor bende bakıyorumGünaydınlar müge'yi seyretmeyin yahu insanın psikolojisi bozuyor resmen.gerçi sevmem kendisinide.
Bende iyiyim tv seyredip çayımı içiyorum.
Tlc lifetime çok güzel kanallar ben annem nereye bakarsa oraya bakıyorumevde olsam tlcc izlerdim . ya da poower türk.
evde olsam tlcc izlerdim . ya da poower türk.
Annem izliyor bende bakıyorum
Afiyet olsun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?