2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Herkese merhaba gezinirken bu topigi gördüm evet işsizlik hatsafhada maalesef işkurun meslek edindirme kurslarına gitseniz yada halk eğitimden kurs alsanız mesela butik pastacılık vb
merhaba.aslında işkur dönemlik işçi alıyor diye biliyorum üç aylık -altı aylık gibi.yaş eğitim durumu falan bakılmıyor diye biliyorum.tabi yapılacak işi gönderdikleri kurum belirliyor. @Ber ra

merhaba.aslında işkur dönemlik işçi alıyor diye biliyorum üç aylık -altı aylık gibi.yaş eğitim durumu falan bakılmıyor diye biliyorum.tabi yapılacak işi gönderdikleri kurum belirliyor. @Ber ra
Öyle mi bilmiyordum genelde bim ve A101 oradan eleman alıyorlar diye biliyorum arkadaşa o yüzden tavsiye ettim umarım herşey gönlünce olur arkadaşın

Öyle mi bilmiyordum genelde bim ve A101 oradan eleman alıyorlar diye biliyorum arkadaşa o yüzden tavsiye ettim umarım herşey gönlünce olur arkadaşın
evet oralarada giriyorlar. berraya bilgi amaçlı yazdım aslında sanada selam vereyim dedim.yorum birleşmiş oldu.eğitim durumundan dolayı işe alınamıyorum demişti.biyerden başlaması lazım..tşk ederim ayrıca tavsiyelerin için

ikisini bir arada bulmak zor olabilir.çünkü kimi satışta çok iyidir kimi muhasebe
Ya muhasebesel olarak yaptıgı şey sattıgı ürünün faturaını kescek .
Öyle hınca hınc yogun bır işyerı değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…