iyidir nolsun abla.uğraşıyoruz vallaha hayat telaşı.senenin son haftası seçimler vs akıp gidiyor bakalımGünaydın şeker,iyiyim sağol sen nasılsın .
iyidir nolsun abla.uğraşıyoruz vallaha hayat telaşı.senenin son haftası seçimler vs akıp gidiyor bakalım
ordaydım bende.çok yorum yapmak istemiyorum aslında.anketede katılmadım.Aynen hep koşturma işte,bugün temizlik yapacam daha off offf..
Seçim anketi açılmış gör bak ne banlar gelecek oradan,bakınız ben.
günaydın canım.çıkarmışsın hatunu işten kafası basmayıncaGünaydınnnnnn
Ay sus sınırım kalkıyo düşündükçegünaydın canım.çıkarmışsın hatunu işten kafası basmayınca
Günaydınnnnnn
ordaydım bende.çok yorum yapmak istemiyorum aslında.anketede katılmadım.
amaa niçinnnnnnnnnnnnnnnnnoldukça sıradan
üç hafta iyi dayanmışsın kuzum amaAy sus sınırım kalkıyo düşündükçe
Bide ben hemen kaparım dıyodu
ot gibi geçti.cumartesi temzilik çocukalrın banyosu vs geçti.pazarda eşimin işleri vardı. haftaya acısını çıkarırız dediamaa niçinnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba.aslında işkur dönemlik işçi alıyor diye biliyorum üç aylık -altı aylık gibi.yaş eğitim durumu falan bakılmıyor diye biliyorum.tabi yapılacak işi gönderdikleri kurum belirliyor. @Ber raHerkese merhaba gezinirken bu topigi gördüm evet işsizlik hatsafhada maalesef işkurun meslek edindirme kurslarına gitseniz yada halk eğitimden kurs alsanız mesela butik pastacılık vb
Öyle mi bilmiyordum genelde bim ve A101 oradan eleman alıyorlar diye biliyorum arkadaşa o yüzden tavsiye ettim umarım herşey gönlünce olur arkadaşınmerhaba.aslında işkur dönemlik işçi alıyor diye biliyorum üç aylık -altı aylık gibi.yaş eğitim durumu falan bakılmıyor diye biliyorum.tabi yapılacak işi gönderdikleri kurum belirliyor. @Ber ra
Gelcek .üç hafta iyi dayanmışsın kuzum amaneyse yenisi gelecekmi peki
evet oralarada giriyorlar. berraya bilgi amaçlı yazdım aslında sanada selam vereyim dedim.yorum birleşmiş oldu.eğitim durumundan dolayı işe alınamıyorum demişti.biyerden başlaması lazım..tşk ederim ayrıca tavsiyelerin içinÖyle mi bilmiyordum genelde bim ve A101 oradan eleman alıyorlar diye biliyorum arkadaşa o yüzden tavsiye ettim umarım herşey gönlünce olur arkadaşın
aslında iş tecrubesi olan biri olura işin dahada kolay olurGelcek .
İnşallah bu zehrı gibidir
ot gibi takılmakta iyidir bazenot gibi geçti.cumartesi temzilik çocukalrın banyosu vs geçti.pazarda eşimin işleri vardı. haftaya acısını çıkarırız dedibakalım
Bu sektörde zor canım ya .aslında iş tecrubesi olan biri olura işin dahada kolay olur
tabi tabi.sen naptın nasıl geçtiot gibi takılmakta iyidir bazen
ikisini bir arada bulmak zor olabilir.çünkü kimi satışta çok iyidir kimi muhasebeBu sektörde zor canım ya .
İşim ön muhasebe ama içinde satışta var .
Zorlanıyolar.
Ya muhasebesel olarak yaptıgı şey sattıgı ürünün faturaını kescek .ikisini bir arada bulmak zor olabilir.çünkü kimi satışta çok iyidir kimi muhasebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?