Amin kuzum aminElhamdülillah
çocuğu gezdirip durmuşlar akşama kadar oysa dr a götürecekti sözde çocuğu bırakmaya o kadınla geldi birde
Hamburgerle oyuncakla gezmekle oğlumu benden sogutacaklarini düşünüyorlar
Ezanlar okunurken dua ediyorum Rabbim oyunlarını bozsun oğlumu benden ayırmasın Rabbim davayı kazanmayı nasıl etsin
Haftasonu olunca giren yok canımHayırlı akşamlar galiba geyik topiklerinin kaderi bu bir süre sonra mazide kalıyor yenisi açılıyor
Amin canimElhamdülillah
çocuğu gezdirip durmuşlar akşama kadar oysa dr a götürecekti sözde çocuğu bırakmaya o kadınla geldi birde
Hamburgerle oyuncakla gezmekle oğlumu benden sogutacaklarini düşünüyorlar
Ezanlar okunurken dua ediyorum Rabbim oyunlarını bozsun oğlumu benden ayırmasın Rabbim davayı kazanmayı nasıl etsin
Galiba kuzumHaftasonu olunca giren yok canım
haftaiçi daha aktifiz canımcımHayırlı akşamlar galiba geyik topiklerinin kaderi bu bir süre sonra mazide kalıyor yenisi açılıyor
zaten hafta sonu istesemde çalışamamIyi tatiller haftasonlari ders çalışma, okul gibi düşün sıkılma
günaydın evet güzel bi hafta olsun.senenin son haftasıgünaydın kızlarrr iyi haftalarınız olsunnnn
nianlısımı almışGünaydın dünden ötürü ofkem geçmedi sen hasta çocuğu zorla dr a diye götür gezdir dur sonra da nafakayi yine yatırma bide utanmadan davayı çeksin paramız yok oğlan nişanlandi evlenecek dedirt babana
Iş bulmam lazım ama nerde insanlar işten çıkarılıyor dün çok zoruma gitti o kadın oğluma oyuncaklar almış gezdirmiş ben 2 aydır oğluma tek çöp alamadım bir alışveriş merkezine gidelim dedi oyun için goturemedim
Rabbim çok büyük ne diyeyim
Evetnianlısımı almış
günaydın abla nasılsınGünaydınlar hanımlar ..
naber ecoGünaydın kızlar güzel bir hafta geçirmemiz dileği ile
iyi kuzum birşeyler atıştırıyordum senden naber nasıl geçti hafta sonunaber eco
günaydın abla nasılsın
oldukça sıradaniyi kuzum birşeyler atıştırıyordum senden naber nasıl geçti hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?