hoşgeldin
deme öyle kendineKaratay diyetine baslamam lazim hala baslayamadim kilodan dolayida cok uzgunum niye boyle mal oldum ben
Hoşbuldum:))hoşgeldin
Oyleyim valla cok mutsuzum ama diyeye baslayamiyorumdeme öyle kendine
Oda iyi birşey pampayasminay aldı ya sondan ikinci oldum ben
Relax da verilmiyor be kuzumdaha önce katılmıştım aslında daha esnek bi yer arıyorum sanırım.bizim topik vardı dağıldı herkes
nasılsın kimsin kimlerdensin evlimisin bekarmısın vb bir sürü soru.aldık senide araamızaHoşbuldum:))
ben ekimden beridir diyetteyim topiğimiz kapandı bende içime kapandım diyet konusunda.napsam bilemedimOyleyim valla cok mutsuzum ama diyeye baslayamiyorum
yok be katılmam göze alamam bi dahaOda iyi birşey pampa
bunada katılacan mı
ekimden beri sıkıldım biraz aslındaRelax da verilmiyor be kuzum
Az dişini sıkıp rahatlican
selam canım iyiyiz sen nasılsınSelammmmm
Nasılsınız?
Haha icime kapandim ne yaben ekimden beridir diyetteyim topiğimiz kapandı bende içime kapandım diyet konusunda.napsam bilemedim
karatayda yumurta çok yapamıyorum onu benHaha icime kapandim ne yabende karataya baslicam ama ne zaman
Evet ama benimde dayanabildigim tek diyet hos hala baslamadimkaratayda yumurta çok yapamıyorum onu ben
ben hala düzenli beslenmeye çalışıyorum ama menü bildirimi falan yapınca iş daha sıkı tutuluyorduEvet ama benimde dayanabildigim tek diyet hos hala baslamadim
Valla millet dunyayi yiyor 36 beden biz yemeden sisiyoruzben hala düzenli beslenmeye çalışıyorum ama menü bildirimi falan yapınca iş daha sıkı tutuluyordu
doğumdan kalanları hala atamadım 65 e kadar indim 7kilom var halaValla millet dunyayi yiyor 36 beden biz yemeden sisiyoruz
Masallah cnm ne kalmisdoğumdan kalanları hala atamadım 65 e kadar indim 7kilom var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?