tamam canımAnladım canım
E biliyosun takım işleyişini gel başla bizde
Bizim gruptakiler hamilelik sebebiyle izine ayrıldı az kişi kaldık
Yeniden canlandırmak geremiyor
Yoksa motivasyon sağlanamıyor
Çok az bi kilo var senin 2 ayda mezun olursun
Bende geliyorummmtamam canımbasbelasiyim sende gel hep beraber başlayalım
3. takımtayız yarın başlıyorum.en azından tanıdıklar olursa daha da iyi olurBende geliyorummm
Gördüm şimdi kurallara bakıyorum, okuyup gelicem3. takımtayız yarın başlıyorum.en azından tanıdıklar olursa daha da iyi olur
tamam seni iyice bak bakalım bende toparlanaıp çıkacağım biraz sonraGördüm şimdi kurallara bakıyorum, okuyup gelicem
tamam seni iyice bak bakalım bende toparlanaıp çıkacağım biraz sonra
Geleyim bacim bence ben depresyondayim hic diyey yapasim gelmiyor ama acilde diyet yapmam lazim aynada kendime cok sinirleniyorumtamam canımbasbelasiyim sende gel hep beraber başlayalım
hiç depresyona girme yeni doğum yapmışsın.emzirdikçe gidecek.azda yemene dikkat edersen el birliğiyle üstesinden geliriz.emziriyorsun dikkat etmende gerekiyor beslenmene.Geleyim bacim bence ben depresyondayim hic diyey yapasim gelmiyor ama acilde diyet yapmam lazim aynada kendime cok sinirleniyorum
Emzirirken dogru diyet cok önemlihiç depresyona girme yeni doğum yapmışsın.emzirdikçe gidecek.azda yemene dikkat edersen el birliğiyle üstesinden geliriz.emziriyorsun dikkat etmende gerekiyor beslenmene.
Malesef naptiysam emmiyorhiç depresyona girme yeni doğum yapmışsın.emzirdikçe gidecek.azda yemene dikkat edersen el birliğiyle üstesinden geliriz.emziriyorsun dikkat etmende gerekiyor beslenmene.
Ay çok erken bırakmış kuzucukMalesef naptiysam emmiyor3. Ayda birakti
Herşeyden biraz almak lazım dimiGünaydınnnnn geyik sohbetinede bakayım dedim dün, yemek,Siyaset derken burayada geldim :))))))))
Zaten benim sutum hic gelmedi akli yetincede birakti hep sut sorunum olduAy çok erken bırakmış kuzucuk
Kesinlikle kac zamandır yarısmadaydım bakmamıstım bir bakayım dedimHerşeyden biraz almak lazım dimi
tamam o zaman diyet için sorun yok.benimkide emmemişti 3-4 ay damla damla..bahsetmiştin sanki.unutmuşum ben.Malesef naptiysam emmiyor3. Ayda birakti
iyi yapmışsınKesinlikle kac zamandır yarısmadaydım bakmamıstım bir bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?