iki sene onceydi bi katılmıştımda sonra hamile kalınca ikinciye bırakmıştım.şimdi tekrar cuma sahalarındayımCook iyi olmus gercekten, yarısmalar korkutucu gelmişti basta banada sonra bir baktım yarıstayım
owww 52 hayal gibiDer der bencede
65 kiloyken 59 diyordum bende sonrs simdi 52 ye kadar geldim boyum kısa azıcıkda
Cook iyi yapmıssın hem güzel sohbet hemde güzel kilo veriliyor :))iki sene onceydi bi katılmıştımda sonra hamile kalınca ikinciye bırakmıştım.şimdi tekrar cuma sahalarındayım
Benim içinde öyleydi en son lise 2 de 58 dim düşün yaniowww 52 hayal gibi
evet anlaşıldı.bol bol keyfini sür.evlmisinYaa ama sizin cocuklar varmıs bende yok ki
evlenince 48dim benBenim içinde öyleydi en son lise 2 de 58 dim düşün yani
Yok canım evlide değilim rahatlıgım burdan kaynaklanıyor :)))evet anlaşıldı.bol bol keyfini sür.evlmisin
Cook zayıfmıssın :))evlenince 48dim benen son 70 küsürlere çıktım tam emin değilim ama 72-73 yavaş yavaş gidiyor bakalım
sen çok güzel vermişsin ama.ara ara burda paylaş neler yaptığından.zıplama konusunda ciddmiydinCook zayıfmıssın :))
Bende 73 leri gördüm sonrasında dur deyip basladım
Tamam canım paylasırım tabiki,sen çok güzel vermişsin ama.ara ara burda paylaş neler yaptığından.zıplama konusunda ciddmiydin
günlük arada yüz tane zıplıyordum 2000 zıplayamam sanırımTamam canım paylasırım tabiki,
Zıplama olayında ciddiyim tabiki hatta ben buraya ilk geldiğimde nickim bu değildi sonra zıpzıp yaptım :))
Günde 100 ile basladım 2000 lere kadar zıpladım Ve basenlerim bu sırada 101 den 91 e kadar kücüldü canım
Bende baslangıcta zor geldi yapamadım sonrasında yavas yavas artırarak 2000 e cıktım,hatta ilk gün 27 tane yapıp cook zor yapamam demiştim :))))günlük arada yüz tane zıplıyordum 2000 zıplayamam sanırım
Ikizlerim var 18 aylıkYaaa niye ki hafta sonu yapsan
Kız evde nasıl zipliyosunBende baslangıcta zor geldi yapamadım sonrasında yavas yavas artırarak 2000 e cıktım,hatta ilk gün 27 tane yapıp cook zor yapamam demiştim :))))
Allah bağışlasın ikizler cook tatlıdırIkizlerim var 18 aylık
Kız evde nasıl zipliyosun
Tan tan ses çıkiyo valla
Evet konusmustuk sorun beynim bencetamam o zaman diyet için sorun yok.benimkide emmemişti 3-4 ay damla damla..bahsetmiştin sanki.unutmuşum ben.
beyine takılma.yavaş yavaş şu olumsuz düşünceyi at kafandan.gerisi çorap söküğü gibi olacakEvet konusmustuk sorun beynim bence
Allah razı olsun canımAllah bağışlasın ikizler cook tatlıdır
Yok ses cıkmıyor yaa ipsiz zıplıyorum komsulardan gelen olmadı
Aynen sıkıntı yok simdilik zıplamayıda azalttim zatenAllah razı olsun canım
Iyi o zaman sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?