2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Yaaaa görüyordum senide bu kadar kilo verdiğini bilmiyordum gruplarda, Maşallah sana yaa ne değişim olmustur sende ,bende bile 20 kilo acayip değiştirdi:))
Bacaklarımın arasından kamyon geçer mesela
Simitler çok azaldi
Göbekte sadece sezeryandan kalan var o bile toparlandı çok şükür

Ben bur ara oralari oludum sert ti yani bildirim yapmazsan yazma falan diye :) mesela ben bir sure tartilmayi dusunmuyorum
Canım pazartesi ve cuma tartiliyosun
Cuma çok çok önemli hele listedeysen

Canım pazartesi ve cuma tartiliyosun
Cuma çok çok önemli hele listedeysen
Evet sadece pazartesi cuma bildirimleri cook önemli, listeye bildirim yapmadigın zaman tüm grubun emeklerini etkiliyor

Bacaklarımın arasından kamyon geçer mesela
Simitler çok azaldi
Göbekte sadece sezeryandan kalan var o bile toparlandı çok şükür
Güzel fark olusmus tebrik ederim hedef kilona geldiğinde dahada güzel olur eminim :)))

Kötü olmus canım keske emseydi
Verirsin canım bundan sonra yeterki iste
Daha once 20 kilo vermistim 80 e dusmustum herkes 70 falan diyordu cokk mutluydum :) ama tup bebek trdavileri yatarak grcen hamilelik sut olsun diye ne bulduysam yemeler sonuc geri aldim insallah veririm

Daha once 20 kilo vermistim 80 e dusmustum herkes 70 falan diyordu cokk mutluydum :) ama tup bebek trdavileri yatarak grcen hamilelik sut olsun diye ne bulduysam yemeler sonuc geri aldim insallah veririm
Daha önce de deneyimin varmıs verirsin inşallah, gruplarda olunca motivasyon acısından cook iyi oluyor kacamak yapman azalıyor diğer türlü yesem birsey olmaz diye insan cok yiyo

Daha önce de deneyimin varmıs verirsin inşallah, gruplarda olunca motivasyon acısından cook iyi oluyor kacamak yapman azalıyor diğer türlü yesem birsey olmaz diye insan cok yiyo
Kesinlikle bakayim 3. Takimda takilayim :))) atarlarsa yazmam :))) zaten diyet yaparken 1 kere yedinmi gidiyor

Bu güzel bilgiler için teşekkür ederim :)
Deneyeceğim özellikle soda limon yeşil çay üçlüsünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…