- 30 Ekim 2013
- 20.621
- 57.204
- 798
Bir sure tartilmam gormek istemiyorum :)) hangisi bilmiyorum ismi etiketleyip reIl ediyorlardi :)))Sen hangi grubu okudun ki heryer cook sert değil canım :)))
Tartılmadan durabiliyorsan cook güzel ben günde 2-3 tartılıyorum
Yaa kac kilosun ki merak ettim :)Bir sure tartilmam gormek istemiyorum :)) hangisi bilmiyorum ismi etiketleyip reIl ediyorlardi :)))
90 kusurYaa kac kilosun ki merak ettim :)
Sert gruplar var bende gördüm de bizim grup öyle değildiHepfitim grubuda cook sert değil uzaktan izlediğim kadarıyla :)))
Bacaklarımın arasından kamyon geçer meselaYaaaa görüyordum senide bu kadar kilo verdiğini bilmiyordum gruplarda, Maşallahsana yaa ne değişim olmustur sende ,bende bile 20 kilo acayip değiştirdi:))
Canım pazartesi ve cuma tartiliyosunBen bur ara oralari oludum sert ti yani bildirim yapmazsan yazma falan diye :) mesela ben bir sure tartilmayi dusunmuyorum
Cook değilmiş ki verirsin canım, emziriyor musun emziren annelerde cook güzel kilo veriyorlar90 kusurdogum yaptiktn sonra ayidlamistim bu kadar degldm ucretsiz izin beni bozdu
Evet sadece pazartesi cuma bildirimleri cook önemli, listeye bildirim yapmadigın zaman tüm grubun emeklerini etkiliyorCanım pazartesi ve cuma tartiliyosun
Cuma çok çok önemli hele listedeysen
Güzel fark olusmus tebrik ederim hedef kilona geldiğinde dahada güzel olur eminim :)))Bacaklarımın arasından kamyon geçer mesela
Simitler çok azaldi
Göbekte sadece sezeryandan kalan var o bile toparlandı çok şükür
Tesekkur ederim canımEvet sadece pazartesi cuma bildirimleri cook önemli, listeye bildirim yapmadigın zaman tüm grubun emeklerini etkiliyor
Güzel fark olusmus tebrik ederim hedef kilona geldiğinde dahada güzel olur eminim :)))
Malesef 3. Aydan sonra emmedi sutte olmadi ondan boyle sistim zaten sut olsun diye diyeCook değilmiş ki verirsin canım, emziriyor musun emziren annelerde cook güzel kilo veriyorlar
Kötü olmus canım keske emseydiMalesef 3. Aydan sonra emmedi sutte olmadi ondan boyle sistim zaten sut olsun diye diye
Daha once 20 kilo vermistim 80 e dusmustum herkes 70 falan diyordu cokk mutluydum :) ama tup bebek trdavileri yatarak grcen hamilelik sut olsun diye ne bulduysam yemeler sonuc geri aldim insallah veririmKötü olmus canım keske emseydi
Verirsin canım bundan sonra yeterki iste
Daha önce de deneyimin varmıs verirsin inşallah, gruplarda olunca motivasyon acısından cook iyi oluyor kacamak yapman azalıyor diğer türlü yesem birsey olmaz diye insan cok yiyoDaha once 20 kilo vermistim 80 e dusmustum herkes 70 falan diyordu cokk mutluydum :) ama tup bebek trdavileri yatarak grcen hamilelik sut olsun diye ne bulduysam yemeler sonuc geri aldim insallah veririm
Kesinlikle bakayim 3. Takimda takilayim :))) atarlarsa yazmam :))) zaten diyet yaparken 1 kere yedinmi gidiyorDaha önce de deneyimin varmıs verirsin inşallah, gruplarda olunca motivasyon acısından cook iyi oluyor kacamak yapman azalıyor diğer türlü yesem birsey olmaz diye insan cok yiyo
Bak canım atmazlar kolay kolay :)))Kesinlikle bakayim 3. Takimda takilayim :))) atarlarsa yazmam :))) zaten diyet yaparken 1 kere yedinmi gidiyor
GünaydınYağmurlu bir İstanbul sabahından günaydın
Bizde kaç gündür bekliyoruz, hala yağmadıGünaydınbizim burda da kar yagıyor
Bu güzel bilgiler için teşekkür ederim :)Aslında tam bir diyet uygulamadım az yedim,ekmek yemedim cok nadir kahvaltıda bir dilim yedim,ben eskiden tek öğün besleniyordum diyet yaparken 3 öğüne cıkardım,
Spor yaptım yapabildiğim kadar evde kondisyon bisikleti,zıplama,lesliee gibii
Yag yakıcı olarak da spordan önce türk kahvesini spor sonrası yesilcay içtim daha hızlı yag yakıyormus,
Birde son iki haftadır yesilcay,soda,limon üçlüsünü yapıyorum :))
Dukan birası olarak da geciyor aslında tam tarifine bakarak yapabilirsin ben kendimce yapıyorum :)))Bu güzel bilgiler için teşekkür ederim :)
Deneyeceğim özellikle soda limon yeşil çay üçlüsünü
Bizim bu sene cook yagdı nedense istanbula tam yagamadı bu seneBizde kaç gündür bekliyoruz, hala yağmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?