Ceza mı veriyorlarTeşekkürler canım :)
Bu sefer uymak lazım, cezalar ağır gibi görünüyor
Ahahaha verirler herhaldeCeza mı veriyorlar
Gerci bizde kacamak yapana ceza veriyoruz
Orda menü paylasmak güzel oluyor ben nerdeyse hiç kacamak yapmadım diyebilirim :)))Ahahaha verirler herhalde
Baya iradeli gördüm seni :) hangi diyeti uyguladın? Var mı tavsiye edeceğin yağ yakan ödem atan ortaya karışık bi şeylerOrda menü paylasmak güzel oluyor ben nerdeyse hiç kacamak yapmadım diyebilirim :)))
Aslında tam bir diyet uygulamadım az yedim,ekmek yemedim cok nadir kahvaltıda bir dilim yedim,ben eskiden tek öğün besleniyordum diyet yaparken 3 öğüne cıkardım,Baya iradeli gördüm seni :) hangi diyeti uyguladın? Var mı tavsiye edeceğin yağ yakan ödem atan ortaya karışık bi şeyler
Gel sen de başla tatlım aynı yerde olalımSUHAN dun aksam cocugu sqllarken gordugum badenlerden sonra diyetteyim canim karatay diyetinde :)
Günaydın mezuniçe hanımGünaydınn
Günaydın daha kepim yok amaGünaydın mezuniçe hanım
Ay insallah kuzu yaaGünaydın daha kepim yok ama
Darısı sana inşallah mezun olursun ideal kilona gelirsin
Cook olmus ama verirsin, Ev işi cocuklar olunca zor gercekten diyette sporda,Ay insallah kuzu yaa
Şubattan beridir debeleniyorum
Kuzum benim 41 kilo vardiCook olmus ama verirsin, Ev işi cocuklar olunca zor gercekten diyette sporda,
Moral motivasyon da cook önemli
Oooo masallah o zaman cogunu vermissin geriside giderKuzum benim 41 kilo vardi
Tabi canım 82 kilo olunca tam 41 kilo vermiş olcamOooo masallah o zaman cogunu vermissin geriside gider
Yaaaa görüyordum senide bu kadar kilo verdiğini bilmiyordum gruplarda, MaşallahTabi canım 82 kilo olunca tam 41 kilo vermiş olcam
Şuan 87 yim
Ben bur ara oralari oludum sert ti yani bildirim yapmazsan yazma falan diye :) mesela ben bir sure tartilmayi dusunmuyorumGel sen de başla tatlım aynı yerde olalım
Sen hangi grubu okudun ki heryer cook sert değil canım :)))Ben bur ara oralari oludum sert ti yani bildirim yapmazsan yazma falan diye :) mesela ben bir sure tartilmayi dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?