Bizim market varda hafta sonları orda oluyorum hafta içide idaresi bende eksikleri ben belirliyorum öyle işte :))ne listesi
aynen Konya Ankara'dan soğuk valla..Şuan -4 akşamı bilemem valla
Mevlâna tarafı öyle bedestene kadar tarihi atmosfer varçok geldim Konya'ya.. mevlana beni çekiyor büyülü bir atmosfer.. kaç kez bunaldım da mahalle arası gibi sanki, kaçıp kaçıp oraya gelmişliğim var..
olabilir erken çıkıyorsunuz.kv gelse aslında daha mantıklı kış için ama kim getirecek
Bende Ankaradayım :))aynen muhabbet bol olsun dedik ya.. bol oldu gerçekten..
ankara!ya yolunuz düşerse beklerim kızlar
kısa bi araştırmıştım.birebir yapmışlar filmi.fotoğraflarına bakmıştım.eşim baya etkilenmiştiKesinlikle derim:))
Konyada soğuktur şimdi:))
Çok eskilerde kar yağdımı kalkmazdı günlerce.
Ben istanbul'dayım buradada yağıyor şimdi.
Dün gece cook güzel yagıyordu ama simdi kar yok buz gibi havaAnkara nasıl kar yağdı demi bembeyaz olmuştur heryer şimdi.
-6 -7 Allah ne verdiyse artıkBayağı bir soğukmuş şu anda,gece yükselir yine.
ben 1 defa gitmiştim.güzel evet hoş bi memleketçok geldim Konya'ya.. mevlana beni çekiyor büyülü bir atmosfer.. kaç kez bunaldım da mahalle arası gibi sanki, kaçıp kaçıp oraya gelmişliğim var..
kısa bi araştırmıştım.birebir yapmışlar filmi.fotoğraflarına bakmıştım.eşim baya etkilenmişti
hıımm oraları bilmem..Mevlâna tarafı öyle bedestene kadar tarihi atmosfer var
Yeni yapılan yerler megakent gibi soğuk itici
Konyada mısın kardesim orda okuyor :))Konya da öyle Belkim okullar tatil olur
Dün gece cook güzel yagıyordu ama simdi kar yok buz gibi hava
-6 -7 Allah ne verdiyse artık
ee sende çalışıyormuşsun aslındaBizim market varda hafta sonları orda oluyorum hafta içide idaresi bende eksikleri ben belirliyorum öyle işte :))
Caysız olmaz zatenAl çayınıda yanına ohhh miss
Evet şanslı oldugumu düşünüyorumhıımm oraları bilmem..
geldiğim tek yer orası benim..
ki yetiyor saten orada vakit geçirmek.
yine de mübarek şehirdesiniz maşaallah :)
Öyle mi nerdeKonyada mısın kardesim orda okuyor :))
ben de eşimle gitmiştim.. nedense alında ben çok sulu gözüm ama hiç ağlamadım.. eşim salya sümük :)Filmin sonunda gerçek görüntülerde var.bu filme dünürle beraber gitmiştik hatta.
kuzum ya en azında pazartesi gelip cuma gitse iyidirevet bikaç kere teklif sunduk ama gelmedi
yürüme mesafesinde de değiliz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?