biran önce akşam olsada gidip yapsam kuzuma.çok teşekkür ederim.inş faydasını görür yawrumaynen.. sürekli olarak sabah akşam bir iki gün içinde kesiyor.. çok faydası var çok.. ama dediğim gibi sabah aç karnına..akşamda uyumadan yarım saat öncesi..hatta sabah balla karışım halinde de verebilirsiniz.
şifaa olsun inşaallah :)
amin.. şifaa olsun..biran önce akşam olsada gidip yapsam kuzuma.çok teşekkür ederim.inş faydasını görür yawrum
yat kuzum en güzeli kışın battaniye tv çay dahada bişey istememNe yapayım bu sogukta
Işte olmayınca kahvaltı için kalktım geri yatttım simdi
Kolay gelsin :))
GünaydınnnGünaydın hanımlar
Günaydın hosgeldinherkese günaydınlar..
ben daha önce buraya bir msj yazmış mıydım acaba
her neyse çok düşünmeyim yazmamışsam da hepinize selam olsun aranıza katılayım kabul ederseniz :)
Tamam ablacım :)))Birde akşamları olmam genelde:))
Güzel keyfini cıkarıyorum ama bir noktadan sonra güzelliği kalmıyorgerçekten dibine kadar tadını çıkarın en sevdiğim şey yaa :)
Gecenlerdede cıkmıstı izlemek nasip olmadı bugun bakarım inşallahHanımalr bu akşam fox tv'de ayla filmi var saat 20.00 de izleyin tavsiye ederim..
Saol canım haftasonu yaparsın dicem de sana cocuklardan fırsat kalmaz kiyat kuzum en güzeli kışın battaniye tv çay dahada bişey istemem
geçen çıktı eşimle izleyelim dedik.çocuklar durmadı ben çocukalrı aldım eşim bari zilesind edim kendimi feda ettim.ve şimdi feda etme sırası eşimdeHanımalr bu akşam fox tv'de ayla filmi var saat 20.00 de izleyin tavsiye ederim..
merak ediyordum ben onu.oww klasikmişdün akşam da vuslat die bir dizi başladı trt1 de
yani tilt oldum.. yine mafya ayağı, vurdu kırdılar... yine zengin adam fakir kız.. ay Allah ım öö geldi yaaa
aynen.. bazı sahneleri güzel gerisini at çöpe.. sürükleyici olur mu bilemiyorum.merak ediyordum ben onu.oww klasikmiş
tabi.ben 35 yaşındayım tabi kızlar aynı şeyi duymaktan sıkıldılar amaay Allah razı olsun..
ben de sizi tanıyabilir miyim:)
mazide kaldı o keyiflerSaol canım haftasonu yaparsın dicem de sana cocuklardan fırsat kalmaz ki
Cocuklaeı büyüt sonra yaparsınmazide kaldı o keyifler
dizi takibim çok yoktur.bi istanbull gelini izlerim.arada denk gelirse jet sosyeteaynen.. bazı sahneleri güzel gerisini at çöpe.. sürükleyici olur mu bilemiyorum.
Allah bağışlasın yavrularınızı.. Allah bana da ikiyi üçü nasip eder inşaallah.. çocuk delisiyim.. ama tekte kaldım nasip bakalım..:)tabi.ben 35 yaşındayım tabi kızlar aynı şeyi duymaktan sıkıldılar amaiki bebeliyim.çalışıyorum.ufak bi dipnot ekleyeyim çocuklara kv bakıyor.ara ara bahsi geçer kendisinin
Günaydınnn
Günaydın hosgeldin
Tamam ablacım :)))
Güzel keyfini cıkarıyorum ama bir noktadan sonra güzelliği kalmıyor
Gecenlerdede cıkmıstı izlemek nasip olmadı bugun bakarım inşallah
geçen çıktı eşimle izleyelim dedik.çocuklar durmadı ben çocukalrı aldım eşim bari zilesind edim kendimi feda ettim.ve şimdi feda etme sırası eşimdeakşam mutlaka izleyeceğim aklımda kaç gündür
Izlicem bakalım olmazsa tekrarını telefondan izlerimMutlaka izle gerçek bir hikaye çünkü..
Izlicem bakalım olmazsa tekrarını telefondan izlerim
Tam başladıgı saatte liste yapıyorum daİzle mutlaka telefondan o kadar keyifli olmaz.
Tam başladıgı saatte liste yapıyorum da
Liste için babam arıyor o yüzden kacacak bir kısmı
amin in.maraştayım ben.Rabbim sizede nasip etsin inş ikiniciyiAllah bağışlasın yavrularınızı.. Allah bana da ikiyi üçü nasip eder inşaallah.. çocuk delisiyim.. ama tekte kaldım nasip bakalım..:)
siz hangi şehirdesiniz acaba ?
kaçırmıcamMutlaka izle gerçek bir hikaye çünkü..
Bu sefer sen izle duygusal bir film..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?