- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Kaktüs çok zor büyüyor yaaaçiçek aldım kendime.kaktüs vs. git gide çoğaltacağım
bende bakamam bunlar çok bakım istemiyor diyeBen de zebra sukulente sardım bu ara, bi sürü bi sürü almak istiyorum ki ben çiçek sevmem
kedi kuyruğuKaktüs çok zor büyüyor yaaa
Evet o da doğru unutsan bile bir köşede kendi halinde yaşıyorbende bakamam bunlar çok bakım istemiyor diye.ondan bulamadım yani aldığım yerde yoktu
Kedinin kendisini tercih ederimkedi kuyruğu
Foto at bakiiimbide top gibi bişey yapraktan çoğaltırsın dedi ama yaprak yok cinsini bulmaya çalışıyorum
Iyyyyk çok çirkin çiçek değil sanki kırkayak gibiEki Görüntüle 2223277 şuna benziyor sanki
Iyyyyk çok çirkin çiçek değil sanki kırkayak gibi
OlarYeniden yaparım sizin için birlikte içelim
Ooo ben yıllardır şekersiz içerim her biseyiSekersiz yapıyorum ama seker yok
Sağol kuzu
Bıyıkları çıkarsa traş edersin günlük sana iş çıktı. Bakımı kolay diye al günlük traşlaböyle bıyıkları yok henüz.daha bebek o ablası benim bebekim.inş büyüyünce buna benzemez.foto çekeyimde yarın tekrar atayım
O kadar konusuyoruz kac gündür demedinizişte biz ben ve dora
ya hayırrrrrrr.daha tatlış saksılar bakıcam kendime normal kaktüs zebra olandan alıcam bide şu yapraklıdan.çoğaltacamm çoğaltacam çığ gibi büyütecemBıyıkları çıkarsa traş edersin günlük sana iş çıktı. Bakımı kolay diye al günlük traşla
Ay burada da söyledin panpa iyice deşifre olduk.işte biz ben ve dora
Bende 9 yıldır sekersiz iciyorum gecen grupta hesaplamıstık 36000 mi neydi o kadar seker kullanmamısımOoo ben yıllardır şekersiz içerim her biseyi
Aloevera çoğalt bi işe yarasinya hayırrrrrrr.daha tatlış saksılar bakıcam kendime normal kaktüs zebra olandan alıcam bide şu yapraklıdan.çoğaltacamm çoğaltacam çığ gibi büyütecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?