Kimseye söylemeyizAy burada da söyledin panpa iyice deşifre olduk.
Cicişleriz biz
aman ne farkımız varki hepimiz insanız neticede ünlü olunca ne oluyoruzki ondan şettirmediiydikO kadar konusuyoruz kac gündür demediniz
ağızımızdan pırttıAy burada da söyledin panpa iyice deşifre olduk.
Cicişleriz biz
Ay burada da söyledin panpa iyice deşifre olduk.
Cicişleriz biz
ondanda çoğaltıcamAloevera çoğalt bi işe yarasin
Eşimle gitmedim çıtır sevgilimdi o.aman ne farkımız varki hepimiz insanız neticede ünlü olunca ne oluyoruzki ondan şettirmediiydik.dorada zaten yurt dışındaydı yılbaşı sebebiyle eşiyle tatilde.yeni döndü.haftasonu magazinde izlersiniz
Hiç magazin bakmıyorum ki neyse benim için de önemli değil zatenaman ne farkımız varki hepimiz insanız neticede ünlü olunca ne oluyoruzki ondan şettirmediiydik.dorada zaten yurt dışındaydı yılbaşı sebebiyle eşiyle tatilde.yeni döndü.haftasonu magazinde izlersiniz
leynnnnnnn nerdesinpŞT pŞT
etme eyleme kıyma bizeDiyimm, şimdi herkese ciçişler burda diyebak diyorum gidiyorum
Heryerde yazma deşifre oldun zatenEşimle gitmedim çıtır sevgilimdi o.
Yaaaaaa olmadı şimdi bu
Kız biliyonuz kız eğitiyorum yaleynnnnnnn nerdesin
aaeşin duymasın bacakalrını kırar yeminleEşimle gitmedim çıtır sevgilimdi o.
Yaaaaaa olmadı şimdi bu
De abla zaten bize reklam lazım, bu aralar kimse bizle ilgilenmiyor. Tek bir sayfa haberimiz yok. Sevap olurDiyimm, şimdi herkese ciçişler burda diyebak diyorum gidiyorum
hoffff eğitim bitmedimi dahaKız biliyonuz kız eğitiyorum ya
Adam okuyormus bunları, sonra kadın cinayetleri artı diye adamları taşlıyoruz di miaaeşin duymasın bacakalrını kırar yeminleaman dur bdvciler üşüşür.temiz tarafımızı bırakmazlar
De abla zaten bize reklam lazım, bu aralar kimse bizle ilgilenmiyor. Tek bir sayfa haberimiz yok. Sevap olur
De abla zaten bize reklam lazım, bu aralar kimse bizle ilgilenmiyor. Tek bir sayfa haberimiz yok. Sevap olur
Alkolun etkisi elimden kactineden yaptın bunu.bi gururumuz var dımı.özelden deseydin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?