- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.253
- 1.423
- 61
bu topiği nasıl gözümden kaçırmışım
nabersiniz kızlar
Benim daha ehlıyetım yok :)Güle güle kullanın arabanızı,kullanıyormusun trafikte.
Benim daha ehlıyetım yok :)
Arabyıda sıfır aldık azcık kullansın eşim sonra öğretir bana otomatik vites zaten öğreniriö hemen :)
Hosgeldin canım :)))bu topiği nasıl gözümden kaçırmışım
nabersiniz kızlar
hoş buldum abla iyiyim bende çok şükürSelam hoş geldin iyiyiz sağol sen nasılsın
hayırlı olsun abla tampon eğri duruyor düzeltmek lazımBende ehliyet varda ne işe yarıyor cüzdanda tatil yapıyor,eşin braz kullansın öğretme kısmına girmesin sakın.,
Kocadan hoca olmaz derler doğruda..
Bizde bugün aldık eşim yolda bir tanıdıkla gittiler sabah geliyorlar şimdi akşama ancak gelirler.
Kaç gündür napalım diye düşünüyordu girdik bir krediye bakalım ne olacak.
sende mi burdasın canım mezuniyetin hayırlı olsunHosgeldin canım :)))
Hayırlı olsun abla güle güle kazasız belasız kullanın inşallahBende ehliyet varda ne işe yarıyor cüzdanda tatil yapıyor,eşin braz kullansın öğretme kısmına girmesin sakın.,
Bizde bugün aldık eşim yolda bir tanıdıkla gittiler sabah geliyorlar şimdi akşama ancak gelirler.
Saol canım,sende mi burdasın canım mezuniyetin hayırlı olsun
hoş buldum abla iyiyim bende çok şükür
hayırlı olsun abla tampon eğri duruyor düzeltmek lazım
sende mi burdasın canım mezuniyetin hayırlı olsun
Hayırlı olsun abla güle güle kazasız belasız kullanın inşallah
Sağol ablacım :))Çok sağol canım daha iyileri sizlere olsun inşallah
Sağol ablacım :))
Iyi günlerde kullaninBende ehliyet varda ne işe yarıyor cüzdanda tatil yapıyor,eşin braz kullansın öğretme kısmına girmesin sakın.,
Iyi günlerde kullanin
Amin ablacım, sen de o kimlik niyetine kullandığın ehliyetini aktif duruma getir bence. Torunla gezersinizTeşekkür ederim doracım sağol,çok daha iyileri sizlere olsun..
Sen şeytana uyma arkadasimSu whatsapp konusunda reklam geliri diyene uyuz oldum birsey diyecem ban yerim diye korktum
mezun olduktan sonra böreklere mi daldın yoksaSaol canım,
Mezun olunca azıcık acılayım dedim, börek tariflerine bakarken sohbette burayı da önerdiSUHAN bende geldim :)))
kesinlikleEpeydir gözükmüyorsun sende.
Sağol canısı düzelmesi lazım demi
Çok sağol canım daha iyileri sizlere olsun inşallah
Yok yok uymucam zaten :)))Sen şeytana uyma arkadasim
Mezun olmadan 1 hafta önce öylesine baktım da ne güzel yapıyorlar azıcık öğreneyim dediydimmezun olduktan sonra böreklere mi daldın yoksa
Su whatsapp konusunda reklam geliri diyene uyuz oldum birsey diyecem ban yerim diye korktum
Amin ablacım, sen de o kimlik niyetine kullandığın ehliyetini aktif duruma getir bence. Torunla gezersiniz
mezun olduktan sonra böreklere mi daldın yoksa
kesinlikle
buralardayım daha çok 14.takımda oluyorum
Hiç yapmadıydım sikayet et mi dicemBen kibledim sende yap bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?