- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Napiiim 97 de o vardıaman tırt o
Diyet mi oda nediyetteyiz biz
Abla senın biyerle açık kalmısGazoz diyince gene rüyamda arabamızı çalıp sürüşe geçtim,bir baktım nuri alço durdurdu arabanın kaportası neyi varsa söktü attınolur etme diyom yok habire söküyor adamları...
Nasıl uyandıysam artık ter içinde uyandım
Rejım mı oda kimRejimdeyiz biz bi kere.
En sevdiğimiz rejim CUHURIYET
puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaYaaaa nelerle uğraş veriyomeşime anlattım verdiği cevap tam magmmalıktı.
Senden kıymetlimi hayatım didiiiiiii
serdarda vardıNapiiim 97 de o vardı
Diyet mi oda ne
56 kiloyum ayıptır sölemessii
Abla senın biyerle açık kalmıs
Rejım mı oda kim
serdarda vardı
Diyet mi oda ne
56 kiloyum ayıptır sölemessii
Abla senın biyerle açık kalmıs
Rejım mı oda kim
puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tabi orası öyle üçgen vücutlu kim vardı mustiden başkaşimdi hakkını yeme musti daha yakışıklıydı, serdar o zamanlar töbeler olsun monçiçi gibiydi
adam haklı tabi.cana geleceğine mala gelsinBenşm araba sevdam sonucu bunlar
Bana bişi olmadıyaaaa olan arabaya olsun
Mustinin en sevdiği bayan parfümü issey miyake miş bunu okumuştum konsere giderken yıkandım parfümle, birde unv. Ögrencisiyim zaten param yok. O da aldı kokuyu çizgi filmde yemek kokusunu takip eden kedi gibi uçarak yanıma geldi yani hayallerim öyleydi ama koruması beni yere çarpınca bi aydınlanma yaşadım.
kötü olmuş beMustinin en sevdiği bayan parfümü issey miyake miş bunu okumuştum konsere giderken yıkandım parfümle, birde unv. Ögrencisiyim zaten param yok. O da aldı kokuyu çizgi filmde yemek kokusunu takip eden kedi gibi uçarak yanıma geldi yani hayallerim öyleydi ama koruması beni yere çarpınca bi aydınlanma yaşadım.
Sonra en azılı rakibi tarkana aşık olup intikam almak istedim, o konsere hiç girmeyeyim ne sen sor ne ben söyleyeyimkötü olmuş be
ayrıntıları yarın alılırım tarkanın.zira eşini çok severimSonra en azılı rakibi tarkana aşık olup intikam almak istedim, o konsere hiç girmeyeyim ne sen sor ne ben söyleyeyim
şukur bir koca buldum benden kurtuldular, ünlü olunca ne olacak adam olsun dedim. Adam gibi adam buldum deyip bugün yazdıklarımı okuma ihtimali olan kocama sevgilerimi yolluyorum.ayrıntıları yarın alılırım tarkanın.zira eşini çok severim
Benşm araba sevdam sonucu bunlar
Bana bişi olmadıyaaaa olan arabaya olsun
bizde yenı araba aldık bende aynı konumdayım
Her akşam garaja gidip araba duruyor mı bakıyoruz
Psikopatlıkta son nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?