amiiinnnn..Başınız sağ olsun canım
Rabbim dualarınızı babanıza ulastirsininşallah
günaydın .dün aklıma geldin ama bazen gelip sohpede dahil olup ikinci gün gelmeyenler olabiliyor diye yazmadım.başın sağolsun.Rabbim merhametiyle muamele etsin inş.bugün nasılsıngünaydınlar herkes..
harikamo nerde die merak eden olmamış ama ben yine de neden yok olduğmu diyeverem..
41 gün önce babamı kaybettim((
Allah ımm gani gani rahmet etsin tüm ölmüşlerimize içinde de babama(
dün de 40. günüydü.. işe gelmedim..mezarlık evde dualar vs.. derken yok oldum buralardan..
yeniden aranızdayım şükür.
hepinizin günü güzel hayırlı bereketli huzurlu olsun inşaallah
Aynen denk düşmedik hiç. Torun nasıl
hoşgeldiniz kızlarHoşbuldummm :) )
çok sağol..günaydın .dün aklıma geldin ama bazen gelip sohpede dahil olup ikinci gün gelmeyenler olabiliyor diye yazmadım.başın sağolsun.Rabbim merhametiyle muamele etsin inş.bugün nasılsın
burayı atlamışsım..günaydın .dün aklıma geldin ama bazen gelip sohpede dahil olup ikinci gün gelmeyenler olabiliyor diye yazmadım.başın sağolsun.Rabbim merhametiyle muamele etsin inş.bugün nasılsın
çok sağol..
iyiyim iyi olmaya tam gayret içindeyim..
inancım çok şükür daha iyi edecek.
Allah var.
ee sizler nasılsınız..çıkalım kasvetli havadan..
neler yaptınız.
ben gelir gelmez tostumu yedim yetmedi yanında bir simitle kızılcık reçeli yedim kocabir fincan çayla.. sabahaları benim gözüm doymuyor yaa :)
iyiym bende.sabah geç kaldım kahvaltı yapmadım.bişeyler bakacağım şimdi kahvaltı içinçok sağol..
iyiyim iyi olmaya tam gayret içindeyim..
inancım çok şükür daha iyi edecek.
Allah var.
ee sizler nasılsınız..çıkalım kasvetli havadan..
neler yaptınız.
ben gelir gelmez tostumu yedim yetmedi yanında bir simitle kızılcık reçeli yedim kocabir fincan çayla.. sabahaları benim gözüm doymuyor yaa :)
afiyetler olsun kan olsun canınıza değsin @suhan ,Bugün kızımın doğum günü nice yaşlarına olsun çocuğumun.
afiyetler olsun kan olsun canınıza değsin @suhan ,HanimKelesimiGetir :))
ayy annemmmm huzurlu yaşları nasip olsun..
doğum günü kutlu olsun..
kaç yaşına basıyor ?
hazırlık yapıldı mı ?
hediyesi alındı mı bari :)
maşaallah :)Amin inşallah,sağlıklı huzurlu yılları olsun yeterki..
30 yaşına giriyor,artık bunalım takılır bundan sonra:))
Yanımızda değilki baka bir ilde eşi ve çocuğuyla beraber cumarteside gelecek yanımıza kısmetse.
maşaallah :)
Allah kavuştursun o halde.
hazırlık hediye geldiğinde yapılır artık..
bunalım takılacak yaş değil 30..
her yaşın güzelliği ayrı 30 un da daha ayrı..
ben kadın gibi kadın olduğumu o yaşımda anladım vallahi.. yani kadın gibi o yaşta gelmiştim kendime :)
Sağlıklı nice 30 yaşları olsun ablaBugün kızımın doğum günü nice yaşlarına olsun çocuğumun.
Sağlıklı nice 30 yaşları olsun abla
Kızınla yasitmisiz bende temmuz da 30 olcam
mutlu yılları olsun çocuğu eşi ve sizlerle abla.Bugün kızımın doğum günü nice yaşlarına olsun çocuğumun.
kuzunun hastalığı dışında herşey güzel gidiyor be kuzum.hemen dertlenme.benim küçükte düzelmedi dahaGünaydın kızlar bu ara hastalıklarla boğuşuyoruz oglan yine çok hasta malesef sabahı sabah ettik ateş titreme.. çok kötü malesef bu bizim suçumuz üşüttük cocugu bile bile
iş yerinde yıl sonu yogunlugunu henüz atamadım.. daha rahatlayamadım sanırım ay sonunu bulacak bu rahatlamam
derse bu hafta hiç bakamadım.. haftaya daha düzenli bir plan yapacağım kendime artı evde haftanın 3 günü cocuk uyduktan sonra 2 saat kadar da çalışmaya karar verdim.
eşim iş kur üzerinden saglık bakanlığının kadrolu şöfor alımına başvurmuş yer adana
nihai listeye girdi.. şimdi belgeleri teslim edip mülakata girecek bakarsınız belki olur bizde adanalı oluruz =)
belki ordan bir iş kapısı nasip olur.. eşim memur olsunda.. gerisini düşünmüyorum hayırlısı hakkımızda
kafam cok dagınık ben dagınğm kış bize hiç yaramadı
Günaydın kızlar bu ara hastalıklarla boğuşuyoruz oglan yine çok hasta malesef sabahı sabah ettik ateş titreme.. çok kötü malesef bu bizim suçumuz üşüttük cocugu bile bile
iş yerinde yıl sonu yogunlugunu henüz atamadım.. daha rahatlayamadım sanırım ay sonunu bulacak bu rahatlamam
derse bu hafta hiç bakamadım.. haftaya daha düzenli bir plan yapacağım kendime artı evde haftanın 3 günü cocuk uyduktan sonra 2 saat kadar da çalışmaya karar verdim.
eşim iş kur üzerinden saglık bakanlığının kadrolu şöfor alımına başvurmuş yer adana
nihai listeye girdi.. şimdi belgeleri teslim edip mülakata girecek bakarsınız belki olur bizde adanalı oluruz =)
belki ordan bir iş kapısı nasip olur.. eşim memur olsunda.. gerisini düşünmüyorum hayırlısı hakkımızda
kafam cok dagınık ben dagınğm kış bize hiç yaramadı
mutlu yılları olsun çocuğu eşi ve sizlerle abla.
burayı biliyormu abla.üyeliğini falan
SUHAN oglan cok fena kuzum.. el ayak buz gibi içi yanıyor titriyor gözleri gidiyor ateşimiz 40.6 dayanıyor
dolven fitil pedifen iburamin zero aferin hak getire
en fazla düşürdüğü 38 daha sı düşmüyor
dün doktora götürdük viral enfeksiyon çok kötü üşütmüş dedi boğazı cok kötüymiş
ama antibiyot kyazmadı kültürün cıkmasını bekliyoruz.
peditus verdim sabahh 5 de hiç istemesemde şimdi biraz daha iyi en azından ateşi 38.2 de stabil miş
umca diye bitkisel bir damla varmış arkadaşım önerdi saglık ocağındaki hemşireye sorup onada başlayacağım çok sık hasta oluyor ya
dersler iyi gidiyordu yıl sonu bu hafta hastalık derken ara vermek zornsa kaldım
matematikten direk konu dinleyip kpss yayınlarına geçip soru çözemedim ağır geldi
antremanlarla matematik ve karakör sıfır pdf indirdim netten
önce konu izliyorum video.. not alıyorum hocannın sorularını çözüyorum tekrar.
sonra bu iki kaynaktan soru çözüp kpss kaynaklarına geçiyorum
yediiklim
pegem
benim hocam
yargı.. diğer türlü olmuyor
temel kavramların ilk konusundaym halen şu an o konuyla ilgili antremanlarla matematikten soru çözüyorum..
eşimin işi olana kadar iyi bir plan yapacağım
eğer kısmet olurda atanırsa mecburen işi bırakp adanaya tasınacağız o zaman işsizlik maaşı alacağım için 1 yıl zorluk cekmeyiz o ara kpss calısmaya devam yada iyi bir iş bulursam
doktor yanı vs.. öyle girerim.. nasip kismet işte ben memurluğa niyetlendim eşim hiç aklımzda yokken nihai listeye girdi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?