- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Günaydın
Iyi ki doğurmuşsun abla, sağlıklı uzun ömürleriniz olsunGünaydınlar olsun:))
hadi inş kuzucum her şey daha güzel olacak gibi.şimdi eşimi aradım tekrar doktora götürmüş. kv aramış.burnu çok akıyor bi türlü geçiremiyoruz.salgın var demiş.antibiyotik yazmış.hiç kullanasım yok ama mecbur artık.derslerle sıkma bu ara kendini.kafan toparlanınca daha rahat çalışırsın.şu yoğun dönemde olmazsa matematik değilde başka derslere bak sözel tarih falan hem kafanda bi yandan zora düşmezSUHAN oglan cok fena kuzum.. el ayak buz gibi içi yanıyor titriyor gözleri gidiyor ateşimiz 40.6 dayanıyor
dolven fitil pedifen iburamin zero aferin hak getire
en fazla düşürdüğü 38 daha sı düşmüyor
dün doktora götürdük viral enfeksiyon çok kötü üşütmüş dedi boğazı cok kötüymiş
ama antibiyot kyazmadı kültürün cıkmasını bekliyoruz.
peditus verdim sabahh 5 de hiç istemesemde şimdi biraz daha iyi en azından ateşi 38.2 de stabil miş
umca diye bitkisel bir damla varmış arkadaşım önerdi saglık ocağındaki hemşireye sorup onada başlayacağım çok sık hasta oluyor ya
dersler iyi gidiyordu yıl sonu bu hafta hastalık derken ara vermek zornsa kaldım
matematikten direk konu dinleyip kpss yayınlarına geçip soru çözemedim ağır geldi
antremanlarla matematik ve karakör sıfır pdf indirdim netten
önce konu izliyorum video.. not alıyorum hocannın sorularını çözüyorum tekrar.
sonra bu iki kaynaktan soru çözüp kpss kaynaklarına geçiyorum
yediiklim
pegem
benim hocam
yargı.. diğer türlü olmuyor
temel kavramların ilk konusundaym halen şu an o konuyla ilgili antremanlarla matematikten soru çözüyorum..
eşimin işi olana kadar iyi bir plan yapacağım
eğer kısmet olurda atanırsa mecburen işi bırakp adanaya tasınacağız o zaman işsizlik maaşı alacağım için 1 yıl zorluk cekmeyiz o ara kpss calısmaya devam yada iyi bir iş bulursam
doktor yanı vs.. öyle girerim.. nasip kismet işte ben memurluğa niyetlendim eşim hiç aklımzda yokken nihai listeye girdi =)
günaydın kuzumGünaydın
sagol ablacğım .. benim oglan cok sık hastalanıyor buda bizi çok yıpratıyor.. onu o halde görmek maffediyor beniÇok geçmiş olsun canım,havalarda hastalık yapıyor maalesef.
Teşekürler canım sağol:))
Evet biliyor sende gel diyorumda hiç istemedi.
Sirkeli bez desene koltuk altlarına ayağına ve karnına ateşi düşürür oda.
sagol canm.. kafam cok dagınık anlayacağınz iyi değilim.. ruh gibi işe geldim bugün başım çatlıyorGeçmiş olsunEclipsse Allah şifa versin.
Iyi ki doğurmuşsun abla, sağlıklı uzun ömürleriniz olsun
sagol ablacğım .. benim oglan cok sık hastalanıyor buda bizi çok yıpratıyor.. onu o halde görmek maffediyor beni
dün gece aklıma geldi ama sirkeli su zararlı yazıyor her yerde korktum cesaret edemedim
sözelleri eylülden sonraya bırakacağım ya matematik hallolmadan geçmek istemiyorumhadi inş kuzucum her şey daha güzel olacak gibi.şimdi eşimi aradım tekrar doktora götürmüş. kv aramış.burnu çok akıyor bi türlü geçiremiyoruz.salgın var demiş.antibiyotik yazmış.hiç kullanasım yok ama mecbur artık.derslerle sıkma bu ara kendini.kafan toparlanınca daha rahat çalışırsın.şu yoğun dönemde olmazsam matematik değilde başka derslere bak sözel tarih falan hem kafanda bi yandan zora düşmez
evet canım sirkeli su hemen düşürürüyor normalde aama bende duyduktan sonra yapmaz oldum.içeri atıyormuş ateşisagol ablacğım .. benim oglan cok sık hastalanıyor buda bizi çok yıpratıyor.. onu o halde görmek maffediyor beni
dün gece aklıma geldi ama sirkeli su zararlı yazıyor her yerde korktum cesaret edemedim
aman ne biliyim.. güya zararlıymışAmin inşalalh canım sağol:))
Çocuklar hemen hastalanıyor maalesef ne kadar korusanda yinede yakalanıyorlar..
Sirke niye zararlı olsun ki,zamanında hepimiz kullandık ateş çıkınca biraz kokusu oluyor sadece.
evet bende öyle duydum iç ateş devam ediyormuş cesaret edemiyorum ya.evet canım sirkeli su hemen düşürürüyor bende duyduktan sonra yapmaz oldum.içeri atıyormuş ateşi
çok geçmiş olsun canım .hadi inş kuzucum her şey daha güzel olacak gibi.şimdi eşimi aradım tekrar doktora götürmüş. kv aramış.burnu çok akıyor bi türlü geçiremiyoruz.salgın var demiş.antibiyotik yazmış.hiç kullanasım yok ama mecbur artık.derslerle sıkma bu ara kendini.kafan toparlanınca daha rahat çalışırsın.şu yoğun dönemde olmazsa matematik değilde başka derslere bak sözel tarih falan hem kafanda bi yandan zora düşmez
torun napıyor . ne kadarlık ki torun . yeni gördüm yazıyı.Amin inşalalh canım sağol:))
Çocuklar hemen hastalanıyor maalesef ne kadar korusanda yinede yakalanıyorlar..
Sirke niye zararlı olsun ki,zamanında hepimiz kullandık ateş çıkınca biraz kokusu oluyor sadece.
çalışma tam hız devam maşallah .aman ne biliyim.. güya zararlıymış
dıştan düşürüyormuş ateşi işten devam ediyormuş zaten şimdi herşey zararlı
cocuklara ilaç bile kullanamıyoruz
dolven pedifende zararlı ee ben bu cocugun ateşini neyle düşüreceğim
ateşi çok yükselmiyor.kv çok telaş yapıyor.dünya bi ilaç içti.geçen defa götürdük doktor korkma salgın dedi ve ateş düşürücü ve antibiyotik yazmamıştı.eli ayağı yanıyor diyor bakıyorum ölçüyorum normalin az üstü oda hastalığın normal hali.eşim eve geçmiş ben izin alacaktım.Sizede gemiş olsun suhancım,bu aralar hastalıklar tavan yaptı.
Yüksek ateş yoksa antibiyotik başlamasanız iyi olur ama dr ne düşündü bilemedim tabi
antalya ya git . hem tatil yaparsın .hep soguk soguk diye başınızın etini yedim
birde adanaya gidiyormuşuz yanarız artık
papatya falan içsagol canm.. kafam cok dagınık anlayacağınz iyi değilim.. ruh gibi işe geldim bugün başım çatlıyor
Anammmmm sıcakta şimdi de klima derdine düşersin. Elektirik faturası tavan yapar.hep soguk soguk diye başınızın etini yedim
birde adanaya gidiyormuşuz yanarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?