2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

hadi inş kuzucum her şey daha güzel olacak gibi.şimdi eşimi aradım tekrar doktora götürmüş. kv aramış.burnu çok akıyor bi türlü geçiremiyoruz.salgın var demiş.antibiyotik yazmış.hiç kullanasım yok ama mecbur artık.derslerle sıkma bu ara kendini.kafan toparlanınca daha rahat çalışırsın.şu yoğun dönemde olmazsa matematik değilde başka derslere bak sözel tarih falan hem kafanda bi yandan zora düşmez

Son düzenleme:
sagol ablacğım .. benim oglan cok sık hastalanıyor buda bizi çok yıpratıyor.. onu o halde görmek maffediyor beni
dün gece aklıma geldi ama sirkeli su zararlı yazıyor her yerde korktum cesaret edemedim

Iyi ki doğurmuşsun abla, sağlıklı uzun ömürleriniz olsun

Amin inşalalh canım sağol:))

sagol ablacğım .. benim oglan cok sık hastalanıyor buda bizi çok yıpratıyor.. onu o halde görmek maffediyor beni
dün gece aklıma geldi ama sirkeli su zararlı yazıyor her yerde korktum cesaret edemedim

Çocuklar hemen hastalanıyor maalesef ne kadar korusanda yinede yakalanıyorlar..
Sirke niye zararlı olsun ki,zamanında hepimiz kullandık ateş çıkınca biraz kokusu oluyor sadece.

sözelleri eylülden sonraya bırakacağım ya matematik hallolmadan geçmek istemiyorum
şu an başka yayın alamam sözeller için acıkcası faturalarda belimizi çok büktü
hem ders hem iş hem ev cok zor oldu ama alışır bünyem zamanla sadece kafam cok kötü oluyor akşam hiç birşey kaldırmıyor almıyor..
bence ateşi kontrol altındaysa antibiyotik verme
doktor şu halde bize bile vermedi düşün
viral enfeksiyonda antibiyotik kullanma bırak aksın burnu

evet canım sirkeli su hemen düşürürüyor normalde aama bende duyduktan sonra yapmaz oldum.içeri atıyormuş ateşi

Sirke niye zararlı olsun ki,zamanında hepimiz kullandık ateş çıkınca biraz kokusu oluyor sadece.
aman ne biliyim.. güya zararlıymış
dıştan düşürüyormuş ateşi işten devam ediyormuş zaten şimdi herşey zararlı
cocuklara ilaç bile kullanamıyoruz
dolven pedifende zararlı ee ben bu cocugun ateşini neyle düşüreceğim

çok geçmiş olsun canım .
Allah şifa versin .

torun napıyor . ne kadarlık ki torun . yeni gördüm yazıyı.

çalışma tam hız devam maşallah .
başarıların daim olsun . hırsın daim olsun canım .

ben aynı . iyiyim . git gel . çocuklarla vs .
topiği geçen aradım bulamadım . ama bi kısa yol tuşu buldum . izlenen konularda çıktı şükür .

Sizede gemiş olsun suhancım,bu aralar hastalıklar tavan yaptı.
Yüksek ateş yoksa antibiyotik başlamasanız iyi olur ama dr ne düşündü bilemedim tabi
ateşi çok yükselmiyor.kv çok telaş yapıyor.dünya bi ilaç içti.geçen defa götürdük doktor korkma salgın dedi ve ateş düşürücü ve antibiyotik yazmamıştı.eli ayağı yanıyor diyor bakıyorum ölçüyorum normalin az üstü oda hastalığın normal hali.eşim eve geçmiş ben izin alacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…