İnşallah bakalım havalar ısınsın arabayı alıp kacacamkullandıkça alışıyorsun kuzum.bismillah de başla gerisi gelir
O neydiii gıııızzzzzzEki Görüntüle 2223684 18 yaş altı varsa grupta bakmasın
Muz diyeti bozarmı sizceO neydiii gıııızzzzzz
hahahaMuz diyeti bozarmı sizce
Valla bazen lazım oluyor araba evin önünde duruyor kullanamıyorumsağol canım.. gerçekten şart..
zaruri ihtiyaç araba minnetsizlik oh yaa:)
Peki hocam msj alindihahaha
bozmaz aksine metebolizmayı hızlandırır
Muz diyeti bozarmı sizce
Kalori yaktırırhahaha
bozmaz aksine metebolizmayı hızlandırır
ya Allah Bismillah de ve başla tez evvelden :) inşaallah kıscaık zaman için usta şöförlere taş çıkarırısınValla bazen lazım oluyor araba evin önünde duruyor kullanamıyorum
Leslie ile 2mil mi 3 mil mi hesaplasak, ona göre tercih yapayımKalori yaktırır
Zorlasamda git kendin öğren der o yüzden Yazı bekliyorum her yer buz simdiyerinde olsam babamı zorlardım
Aman babadan uzak dur, ben memlekete gidince babam hala karışır. Dedemin evini bile tarif eder saga sola diye o kadar sinir bozucu yani. Baba olmasssssZorlasamda git kendin öğren der o yüzden Yazı bekliyorum her yer buz simdi
3 mil dir benceLeslie ile 2mil mi 3 mil mi hesaplasak, ona göre tercih yapayım
yarın evlenecen kocan yemek bekleyecek ozamanda mı yapamıcanKız önce kendime acayımda
Yemek bile yapamıyorum
diyet demeyin yaw
heç bana göre diill ... yapamıyorum ben ..
diyeti çıksın.. yapcak bişi yok..
Kep takmamızı istemiyor anlaşılanyarın evlenecen kocan yemek bekleyecek ozamanda mı yapamıcan
Yapmasın en güzeli bilmemek, askerde ki. Mantikla ayni bilmiyorum deyip çekilmek. Beklenti yuksek olmasinyarın evlenecen kocan yemek bekleyecek ozamanda mı yapamıcan
kucaklamış nuda yan poşete katmışTeyzede ki rahatlığa bayıldım
3 mil diyorum .Leslie ile 2mil mi 3 mil mi hesaplasak, ona göre tercih yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?