Hiiiçyemiş nutellayı gelmiş dört klio diyo beş kilo olmadığına şükret
Tramisu, browni, pidelerrrrrr. Walla iyi yirttim yineyemiş nutellayı gelmiş dört klio diyo beş kilo olmadığına şükret
zorunlu menü ve kilo bildirimi.günlük 5 mesaj.bide arkadaşının menüsünede yorum yapmak zorunlu.onun dışında bişey yok.Tartilmadim 55 olmustur, yok bildirim yapmak sorun yoksa gelirim de bana belli olmuyor ki bazen 2 hafta gelemiyorum.
owwwwwwwwben de kabak tatlısını gömdüm.. ne hal olacak bu halımız yaa
SS subaylari arada gelip tekmede atsın böyle ölmezsinizzorunlu menü ve kilo bildirimi.günlük 5 mesaj.bide arkadaşının menüsünede yorum yapmak zorunlu.onun dışında bişey yok.bildiğin kampa girmişiz ya la biz yazınca fark ettim
45 miiiiiğğğğğYaza 45 desem sonra yaz sonuna kadar yesemde 50 olurum yani yeter
yuvarlanırdım ben kesinHiiiç
Biz yesek 4 değil 14 kiloyla gelirdik
Hedefi koymak lazım ama yermi bilmem45 miiiiiğğğğğ
Valla helal olsun derim
Çizgimizden çıkaracak bu Topik biziowwwwwwww
o değilde canım ekler çekiyor aylar oldu yemiyorum napsam kiTramisu, browni, pidelerrrrrr. Walla iyi yirttim yine
Yediği kadarHedefi koymak lazım ama yermi bilmem
diyete başlamıştık bir grupla devam ediyoruz bikaç arkadaşla.browniler falan havada uçunca çostukaynen ..
ben de hiiç sevmem hiiçç ...
Minik bi tane ye hadi benden olsun, kaloriyi bana yazo değilde canım ekler çekiyor aylar oldu yemiyorum napsam ki
Kız önce kendime acayımda
diyet demeyin yawdiyete başlamıştık bir grupla devam ediyoruz bikaç arkadaşla.browniler falan havada uçunca çostuk
Teyzede ki rahatlığa bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?