sağol kuzum
kimselere güvenemiyoruz.kayınvalidemin güven sorunu var.torunlarını bırakmıyorBakıcı tutsan dicem ama maliyeti cook yüksek olur
Bu devirde güvenmek de cook zor gercekten bakıcıya,kimselere güvenemiyoruz.kayınvalidemin güven sorunu var.torunlarını bırakmıyor
büyüğü eylülde vereceğim .arada banada güvenmiyor fark ediyorumBu devirde güvenmek de cook zor gercekten bakıcıya,
Cocukları gibi sahiplenmis sanırım torunlarını :))
Az büyüsünler okula gittiklerinde rahatlarsın
Masallah büyümüşler bile :))büyüğü eylülde vereceğim .arada banada güvenmiyor fark ediyorum
yok canım arada gelirler iki haftalığına falan ama oda her zaman olmuyor.fazla kaptırıyor kendini büyük diye kırmakta istemiyorsunMasallah büyümüşler bile :))
Kayınvaliden iyi sahiplenmis
Annenin bakma ihtimali var mı canım arada o baksa :)
İnşAllah öyledirGece ateş yine 39 du ve düşmüyordu, şimdi haber yok. Inşallah eco yorgunluktan uyuyordur herşey yolundadir
Ben de şok oldum.
Anne sevgisini veremem miuykum var.saat dörtte ayaktaydık.oğlum illa babaenesini istedi .beşiği odamızda.kadın kalktı geldi.sinirden mutfakta bekledim.çocuklar böyle yapınca ayakları yere basmıyor.geçen kuzum kucağımdan inmedi yemek bile yaptırmadı.işte ne yapsam anne sevgisini veremem diyor.ee yani dedim.akşama kadarda baksam senin yerin ayrıdır diyor.tövbe yarabbim
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım büyüyorlar zaten, kırma sen yinede saolsun cocuklarınada bakıyor bakıcılardan daha iyi bakıyordur gözün arkada kalmamıs oluryok canım arada gelirler iki haftalığına falan ama oda her zaman olmuyor.fazla kaptırıyor kendini büyük diye kırmakta istemiyorsun
Teşekkürler kuzummmm
Güzel olur, öğlen ne yiyeceğim derdin olmaz.yemek termosu almayı düşünüyorum nasıl olur acaba
Gönül işleri güzel simdilik bakalımZipzip- kuzu gönül işlerin ne alemde hiç bahsetmiyorsun
Güzel olur canım 7-8 saat sıcaklıgını koruyormus sanırım bizim grupta biri eşine alacaktıyemek termosu almayı düşünüyorum nasıl olur acaba
Selam canım yemek molası bitti galiba :))
Selam kuzumm, nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?