- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
bende günlük hayatta çok kullanmam aslında.bazen canısı dolanır dilime.bizim gelinde arada bana der babysi diyeben bunu görümceme çok kullanıyorum beybisiii
Ahhh ahhhh aklıma pompilişkom geldibende günlük hayatta çok kullanmam aslında.bazen canısı dolanır dilime.bizim gelinde arada bana der babysi diye
şimdi yorumlara bakıyordum evet sıkıntı olabilir.biri yazmış buna benzer bi yorumSuhancım termosta uzun süre sıcak kalan yemek biraz riskli olabilir.
Sebze öğleye kadar kalır ancak et türevlerine dikkat etmek. Lazim
1.8 vermişim. Ama henüz listede olmadığım için pek etkili olamadımclarke34 tartida haikalar yaratti sanirim, merak ettim ne oldu 3. Takim
Afiyet olsun kuzuiki kepçe ezogelin ,2 izmir köfte 3 çatal makarna falan yedim
Sana da afiyet olsun, kolaylıklar dilerimSimdi yemek yedim geldim :))
Takım hesaplaması daha bitmedi eksik bildirimler var daha :))
:) güzel demiş valla beybisi yakışırrrbende günlük hayatta çok kullanmam aslında.bazen canısı dolanır dilime.bizim gelinde arada bana der babysi diye
Owwwww tebrikler canim1.8 vermişim. Ama henüz listede olmadığım için pek etkili olamadım
Afiyet olsun kuzu
Sana da afiyet olsun, kolaylıklar dilerim
Ahhh ahhhh aklıma pompilişkom geldi
Zeytinyağlı, salata vb olabilir. Onlar için zaten termosa gerek yok tupper bölmeli kapları var ya gayet yeterli sankibende günlük hayatta çok kullanmam aslında.bazen canısı dolanır dilime.bizim gelinde arada bana der babysi diye
1.8 vermişim. Ama henüz listede olmadığım için pek etkili olamadım
Afiyet olsun kuzu
Sana da afiyet olsun, kolaylıklar dilerim
tşk ederim canımcım:) güzel demiş valla beybisi yakışırrr
Selam, hoş geldin. Direk dal muhabbeteselaamlarr
cümleten hayırlı cumalar
ben de geldimm..
inanılmaz yoğundum accık keyfisi zamanı..
yine akıp gitmiş sayfalar maşaallah..
sizinle sohbete geldim
geçmişi okumakla oyalanmayım şimdi..
önemli bir mevzumuz var mı ya da bana bir söz demiş olan işte geldim budayım :)
Teşekkürler kuzummOwwwww tebrikler canim
Saol canım zaten bu hafta durumlar iyi değil bizde kilo alan ,sabit gelen ,cook az kilo veren varSana da afiyet olsun, kolaylıklar dilerim
Aaaa ben o şarkiyi dinlettim kocama, aksam geldikten sonra aklima geldi. Senide böyle kameraya alıp yayınlayım mı dedim.hey gidi günler...neler gördük neler .pompiliimmmmm benim senin tepkinde şu oluyormuş
evet doğru.aslında yemek getirme alışkanlığım yok.başlasam iyi olur.bi başlasam arkası gelecekZeytinyağlı, salata vb olabilir. Onlar için zaten termosa gerek yok tupper bölmeli kapları var ya gayet yeterli sanki
- de olsa girdin. Devamı gelir inşallah :)haftaya etkili olur bende - olarak girdim listeye
hep böyle devam edin zira yükselişe geçen bir 3. takım varSaol canım zaten bu hafta durumlar iyi değil bizde kilo alan ,sabit gelen ,cook az kilo veren var
Haydi bir bardak su içelim aklima geldihep böyle devam edin zira yükselişe geçen bir 3. takım var
bak sen enişteye zeki adam.ben daha denemedim.kv haftasonu yok yapayım bendeAaaa ben o şarkiyi dinlettim kocama, aksam geldikten sonra aklima geldi. Senide böyle kameraya alıp yayınlayım mı dedim.
Reklam yapma kapan olur dedi
Gecen hafta birinciydi bu hafta sonuncu oluruzhep böyle devam edin zira yükselişe geçen bir 3. takım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?