Burada yazdığımı biliyor, ama isimden resimden pompilimden bulur yani, görse kesin der ahaaa bu benim deli diyeeşin biliyormu üyeliğini
vallahamıBurada yazdığımı biliyor, ama isimden resimden pompilimden bulur yani, görse kesin der ahaaa bu benim deli diye
İyi olmuş şimdi pompililer düşünsüneskiden ilk aramada çıkıyordu tedbir olsun diye topiğin adını değiştirdik
Çok deşifre etmişsin kendiniBurada yazdığımı biliyor, ama isimden resimden pompilimden bulur yani, görse kesin der ahaaa bu benim deli diye
Yani site adını bilmiyor ama dedim ya nick ve profil fotomu bilir bencevallahamı
:))Burada yazdığımı biliyor, ama isimden resimden pompilimden bulur yani, görse kesin der ahaaa bu benim deli diye
benim adamın böle bir siteden hbri olduğunu bile sanmıyorum ben çok şükürbenimki bilmiyor.bigün neydi hatırlamıyorum bişeyi araştırcağız.gebelik aşılama vs.idi kesin.okuyoruz zırt baktım ben yorum yapmışım konuyaiçten içe ne güldüydüm.sürekli okuduğum için sinir oluyordu bi dönem teli alıyordu elimden.
Klupte yaziyorum diyorum aksam merak ediyor.Çok deşifre etmişsin kendini
valla ben hiçç bahsetmedim..
dün okuduğum bir yazıyı paylaştım nerden kim kimle konuştun vs.. demeye başladı anam kal geldi..
bilsin istemiyorum..
hemen kıvırdım bir ad bir abla ve o ablanın kuzeni dedim hahaha
ikinci mesajı atıyoruz böyle durumlarda ve ikinci sihirli kelimemize geçiyoruzbu arada yoğun herhal
halan görmedi pompilimi
hemen alym :)ikinci mesajı atıyoruz böyle durumlarda ve ikinci sihirli kelimemize geçiyoruz
Telefon uygulaması yüklemedim bende ama arama ge"misine tıklasa direk profilimde, size yazmaya başlar artikbenimki bilmiyor.bigün neydi hatırlamıyorum bişeyi araştırcağız.gebelik aşılama vs.idi kesin.okuyoruz zırt baktım ben yorum yapmışım konuyaiçten içe ne güldüydüm.sürekli okuduğum için sinir oluyordu bi dönem teli alıyordu elimden.
yok siteyi biliyor fikir alma için okuduğumuda bilir sürekli.bişey olur hemen oraya bak kadınlar kesin yazmıştır derbenim adamın böle bir siteden hbri olduğunu bile sanmıyorum ben çok şükür
ahahahyok siteyi biliyor fikir alma için okuduğumuda bilir sürekli.bişey olur hemen oraya bak kadınlar kesin yazmıştır der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?