normal bulmuyorum zati benUlen yaaaa güzel açıklama çok güldüm, yaptıklarımızda hiç normal değildi yaaa
atış serbest.türetebilirsinHUUU HUUU
sper bir akım buu..
hemen ben de msj atıyorum kocişe :d
pompilim die ne diyecek bakalım
googleden arat izlesenede falanda çıkabilir.kimin kocası akımı diye
Ben yeni bir isim buldum yazmaya cesaret edemedim çükübellanormal bulmuyorum zati ben
Hahaha pompilime bak senkısa kısa tarihçe...şimdi zamanın birinde bdv 'de hatunun biri eşine yaptığı cilvelerden bahsediyordu.eşime pompilim diyorum diyordu hoşuna gidiyormuş.sonra bende geyik topiği açtım.deney gibi bişey başladı.herkes kocasına pompilim diye mesaj attı.geri dönüşleri merak ettik.benimki ilaç ismi sanmıştı.sevenler oldu.beğenmeyenler oldu.eşi odun olanlar denedi.ilerlettiler konuyu.pamuk gibi eşler çıktı ortaya neticesindebu 1. akımdı.2. akımda bu benim kocam akımı oldu ben daha denemedim.dora denemiş.eşi yutmamış adam kendine güveniyor.güven onda Allahuekber dağlarında zirve yapmış durumda
misyonumuz........kötü evliliklere dur demek
vizyonumuz...........
Ben yeni bir isim buldum yazmaya cesaret edemedim çükübella
ahahahaaaaaaaSadece pompilimle kalmadık, pompişko, aşkitola, aşkitotişko...... Sınır yok salladık gitti
haber bekliyoruz.geri dönüş yap mutlakaHahaha pompilime bak sen
Klavyene zeval gelmesin. Güzel anlatım olmuş.
hemen bende deney 1 i yapıcam
Efendim aşkım dedi yahaber bekliyoruz.geri dönüş yap mutlaka
Oğlum olursa aklımda olsun sevdim bu ismi, görmemişin oğlu olmuş hesabı tutup koparmazsam iyiakılma geldi bi arkadaş vardı oğlu olacaktı isim bulamamıştı çükütay koymuştu topikte adını.çükütay kaç haftalık oldu..çükütay kaç gr almış...boyu kaç
Ahhhaaa pompilim buEfendim aşkım dedi ya
Oğlum olursa aklımda olsun sevdim bu ismi, görmemişin oğlu olmuş hesabı tutup koparmazsam iyi
Tamam diğerlerine geç adam buna hasretmişEfendim aşkım dedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?