2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

İki gündür annem deyim misafir var oraya gidip geliyorum yağmur ve soğuk var
pasta börek de vardır bayılırım..

Allah ım ne olacak benim bu halim

bir silkenelip şu rejim illetine başal artık diye seslenmeliyim.. yaza kadar bu iş bitmeli :))

harika yaa :d
yiyemediysem de ellerinize yüreğinize sağlık olsun
Gel beraber olsun canım ben pek bilmiyorum da annem sağolsun yaptı . Bizim buralarda bsşın ağrıdığını duysalar hasta görmeye gelirler ellerinde borcam bardak vs ile bende epey sıkıntı çektim doğum yaptım bebek vefat etti millete gezmek için bir olay çıktı düşünüp geliyor tabi insanlar fakat kafamtoparlanmadan olunca zor oluyor biraz

ahh canım yaaa tuhh.. allah ım sabır versin.. afedersin bilmiyordum ...
yeni babasını kaybetmiş biri olarak ben bu konularda kilitleniyorum.. çünkü Allah biz geride kalanlara sabır ölmüşlerimize de rahmettt dilemekten başka yapacak hiç bir şeyimiz yok maalesef..(((

senin de gizli değilse hangi şehirdesin ki acaba . yoksa sana mı sormuştum daha önce :))
ama doğuda bir yer olduğu anlaşılıyor.. genelde doğunun adetleri böle.. benim eve de kuzenlerim geldi baş sağlığına kendileri ile bana üst baş bir kutu da çikolata getirmilerdi. anlam verememiştim.. anneme sorunca öğrendim.. aet böleymiş :) amam ben seviyorum insanlıkları çok güzel etrafımızda yok sadece böle insanlar. kimse kimsenin kapı bacasını çalmaz Allah ın selamını bile demeye mecalleri yok ay.

Ne için canım bildiğim kadar yardımcı olayım, test isteme sebebin ne tam bilmiyorum sorununu o yüzden
Kandaki plt deperi düştü hamilelik te tansiyon yükselince pıhtılaşma oldu erken doğum sonrası ben yoğun bakım bebek kuvez ama bebek yaşamadı acaba genetik test baktırsam bu pıhtılaşma için bir sey bulabilir miyiz öncesinde de aşılama ile hamile kalmıştım

Gaziantep teyim canım evet güzel adetler fakat insanların kendini toparlanmaya başlaması gerek bence gelmeden....
Başın Sagolsun canım Allah rahmet eylesin bende 8.5sene önce kaybetim babamı zor sınavlar dan geçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…