Ahhh benimde yok ne yazık ki araştırmaya başlamalıyım ufaktanhiç bir fikrim yok valla
İki gündür annem deyim misafir var oraya gidip geliyorum yağmur ve soğuk varnabersiniz.nasılsınız kızlar
pasta börek de vardır bayılırım..İki gündür annem deyim misafir var oraya gidip geliyorum yağmur ve soğuk var
Pasta börek kısır ne ararsan vardı evetpasta börek de vardır bayılırım..
Allah ım ne olacak benim bu halim
bir silkenelip şu rejim illetine başal artık diye seslenmeliyim.. yaza kadar bu iş bitmeli :))
harika yaa :dPasta börek kısır ne ararsan vardı evet
Gel beraber olsun canım ben pek bilmiyorum da annem sağolsun yaptı . Bizim buralarda bsşın ağrıdığını duysalar hasta görmeye gelirler ellerinde borcam bardak vs ile bende epey sıkıntı çektim doğum yaptım bebek vefat etti millete gezmek için bir olay çıktı düşünüp geliyor tabi insanlar fakat kafamtoparlanmadan olunca zor oluyor birazharika yaa :d
yiyemediysem de ellerinize yüreğinize sağlık olsun
üniversite hastaneleri yapıyor kuzum.geç çıkabiliyor sonuçlar.doktor yönlendiriyorGenetik testleri yaptırmak istiyorum nerelerde yaptırılıyor biliyor musunuz eşimle birlikte mi gitmek gerekir değil mi içeriğini ne oluyor hangi testleri kapsıyor
yoğunum bençay bisküvi keyfi sakinlik güzel şey : )
sizlerden ne haber
Gel beraber olsun canım ben pek bilmiyorum da annem sağolsun yaptı . Bizim buralarda bsşın ağrıdığını duysalar hasta görmeye gelirler ellerinde borcam bardak vs ile bende epey sıkıntı çektim doğum yaptım bebek vefat etti millete gezmek için bir olay çıktı düşünüp geliyor tabi insanlar fakat kafamtoparlanmadan olunca zor oluyor biraz
kolay gelsinnnn kolaylıklar olsun aminnnyoğunum ben
Ne için canım bildiğim kadar yardımcı olayım, test isteme sebebin ne tam bilmiyorum sorununu o yüzdenGenetik testleri yaptırmak istiyorum nerelerde yaptırılıyor biliyor musunuz eşimle birlikte mi gitmek gerekir değil mi içeriğini ne oluyor hangi testleri kapsıyor
Kandaki plt deperi düştü hamilelik te tansiyon yükselince pıhtılaşma oldu erken doğum sonrası ben yoğun bakım bebek kuvez ama bebek yaşamadı acaba genetik test baktırsam bu pıhtılaşma için bir sey bulabilir miyiz öncesinde de aşılama ile hamile kalmıştımNe için canım bildiğim kadar yardımcı olayım, test isteme sebebin ne tam bilmiyorum sorununu o yüzden
Gaziantep teyim canım evet güzel adetler fakat insanların kendini toparlanmaya başlaması gerek bence gelmeden....ahh canım yaaa tuhh.. allah ım sabır versin.. afedersin bilmiyordum ...
yeni babasını kaybetmiş biri olarak ben bu konularda kilitleniyorum.. çünkü Allah biz geride kalanlara sabır ölmüşlerimize de rahmettt dilemekten başka yapacak hiç bir şeyimiz yok maalesef..(((
senin de gizli değilse hangi şehirdesin ki acaba . yoksa sana mı sormuştum daha önce :))
ama doğuda bir yer olduğu anlaşılıyor.. genelde doğunun adetleri böle.. benim eve de kuzenlerim geldi baş sağlığına kendileri ile bana üst baş bir kutu da çikolata getirmilerdi. anlam verememiştim.. anneme sorunca öğrendim.. aet böleymiş :) amam ben seviyorum insanlıkları çok güzel etrafımızda yok sadece böle insanlar. kimse kimsenin kapı bacasını çalmaz Allah ın selamını bile demeye mecalleri yok ay.
Çok güzel yarın tıp fakültesine gideceğim orada sorayım olmazsa randevu alayım çok tesekkur ederimüniversite hastaneleri yapıyor kuzum.geç çıkabiliyor sonuçlar.doktor yönlendiriyor
Iyiyim canım sen nasılsın evin netinde sıkıntı var net paketi yaptım anca gelebildimnabersiniz.nasılsınız kızlar
Ilk defa duydum nasıl oynanıyor ki :))Hadi yarışması oynayan var mı aramızda ağustos sonundan beri oynuyorum eğlenceli 24.80tl kazandım kuruş kuruş bugüne geldim
one kuzum ben bilmiyorumHadi yarışması oynayan var mı aramızda ağustos sonundan beri oynuyorum eğlenceli 24.80tl kazandım kuruş kuruş bugüne geldim
Mantı yaptık sabah sabah gelin yiyelim :)))naptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?