2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

belliydi.. Antep'te kuzenim var benim.. sağ olsun geldikçe o muhteşem baklavalarını eksik etmiyor.. bir bize de nasip olsaydı gelebilmek oralara..
insanlar kendini insanlarla toparlıyor gerçekten.. annem rahmetli babam hep derdi.. yaşayınca ben daha idrak edebildim.. acı çoook derinnn büyük yalnız kalınca battıkça batıyorsun deriiin acıya.. çıkamıyorsun.. ama etrafın kalabalık ise bu durumu bir nebze daha serinlikte tutabiliyorsun.. biz babamda hiç yalnız kalmadık..öleceğimi sandığım anda hop biri yanımda biri karşımda vs.. tüm ailem için geçerli bu. özellikle annem hepimizden en kötüsü oydu(
şimdi bakıyorum serinlemiş gibi.. ben yalnız kalmadığına bağlıyorum bilmiyorum.. geceleri de hep kardeşler mutlaka yanında kaldık. bilemiyorum işte.. insanlarla mı insanlar olmadan mı ??? bilinen tek şey var ki.. yoklukları fena çok fenaa (
amin amin amin.. gerçekten çok zor Allah sabır versin.. senin de bay zaman olmuş. Allah rahmet eylesin..
Allah geride kalanlara ömür versin sağlık sıhhatli.

Ilk defa duydum nasıl oynanıyor ki :))
Telefona indiriliyor hadi yarışma yazınca çıkar öğlen 12.30akşam 20.30oluyor
Bazen sponsorluk oluyor ödül çok oluyor genelde 8/0bin civarı eğlenceli bir bilgi yarışması eğer indirirseniz beni referans gösterebilirsiniz :)

Haklısın ilk günlerde kalabalıktan bilmiyorsun sonrasında da acın hafifliyor ama ben bebeğimi hiö göremedim dokunamadığım emzirmedim ne bilim zaten yoğun bakımda epey zorlandım eve çıktım insanlar iki gün sonra gelmek isteyince çıldırdım dikiş yerlerim ağrıyor kafam milyon misafir derdindeyim sanki biraz bazen anlayışlı olmak gerekir

Evin neti gelince mutlaka indiricem bilgi yarısmasını seviyorum :))
Canlı mı oluyor yarısma sanki kardesim oynamıstı :))

Baban içim üzüldüm Allah başka acı yaşatmasın bugün bebeğimi kaybedeli 40 gün oldu zaman çabuk geçiyor

tabi senin o durumun da olacak şey değil ... canım yaa.. Allah bununla geçmiş gitmiş etsin

Baban içim üzüldüm Allah başka acı yaşatmasın bugün bebeğimi kaybedeli 40 gün oldu zaman çabuk geçiyor
((( yaaa.. pazartesi benim babamın da 52. günü olacak ((
su gibi aktı gitti.. ve sanki zaman daha hızlı ilerlemeye başladı((
o yüzden deyim şimdiden pazartesi yokum arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…