O zamanki kaptan bildirimsiz izin yerine sağlık sorunu yazmış olsaydı onu uyguluycaktik kuzuma'nın 1. maddesiyle girmeye çalıştım.(sağlık sorunları kısmı).sıkıntı yok canım
ben 2 işi aynı anda yapamıyorum nedense dikkatim çok dagılıyorSoru çözerken konusursun
Sen en son tartıldığında 63 çıktın ya zaten
hasta olduğumuda bilmiyordum sadece izin hakkımı kullanıp yıllık izne ayrıldımO zamanki kaptan bildirimsiz izin yerine sağlık sorunu yazmış olsaydı onu uyguluycaktik kuzum
O dönemki kaptanın hatası eğer hasta olduğunu soylediysen
Işte o yüzden normal izinli üye sayilmışsın kuzumhasta olduğumuda bilmiyordum sadece izin hakkımı kullanıp yıllık izne ayrıldımolan oldu.önce sezeryan doğum arkasından ameliyat vs.neyse kuzum bakarız çaresine
Ne gülüyon aaaa ben de ordaydım gördüm
Yok kız 65.3 tuNe gülüyon aaaa ben de ordaydım gördüm
Yanlış yazılmış bence 63.5 olacakti oYok kız 65.3 tu
63,9 olmam için yaklaşık üç hafta lazım kaptanım free freee dolanıyorum bennYok kız 65.3 tu
şimdi bence kuralların tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor.izindeyken insanlar hasta olabilirler aniden acile gidiyoruz mesela 657 de bile bu boyledir yani
Verirsin sen yarina63,9 olmam için yaklaşık üç hafta lazım kaptanım free freee dolanıyorum benn
kazene dilekçemi sunacağım
Bide oylama yapın kural değişsin deme intihar ederim
Size dedim nazi kampı gibi yaktınız kendinizi girmeden böyle, girince sabun olacaksinizşimdi bence kuralların tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor.izindeyken insanlar hasta olabilirler aniden acile gidiyoruz mesela 657 de bile bu boyledir yani
Tamam ben vefatkazene dilekçemi sunacağım
Size dedim nazi kampı gibi yaktınız kendinizi girmeden böyle, girince sabun olacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?