anladım kuzum hakkında hayırlısı olsun inşdeğil tüp bebek olacak ama yumurtaları ve o yumurtaların kalitesini görebilirsek tabi :/
bir deneme oldu 6 yumurta oldu toplanıldı ama hiç birinin rezervesi kaliteli çıkmadı.. boşa gitti yani..
şimdi yeniden aynı şeyler bakalım ..hayrılsı ile bu defa olur olsun inşaallah diye dua ediyorum ama doktor az önce yumurtaların çok nazlı dedi
unutmaya çalışbe kuzum kendi haline bırak.üstüne düştükçe düşündükçe nazlanıyorlar.valla Zipzipcim ne yiyeceğimi ne yapacağımı bilmez haldeyim.. böle olumsuzlukolunca hç bir şey içimden gelmiyor açıkcası
Moralini bozma canım en önemlisi bu ,valla Zipzipcim ne yiyeceğimi ne yapacağımı bilmez haldeyim.. böle olumsuzlukolunca hç bir şey içimden gelmiyor açıkcası
Yumurta kalitesini artiracak yeme icme okuma ufleme vs hiç bir yöntem yok bence. Rabbim ol derse oluyor, hiç stres yapma canimvalla Zipzipcim ne yiyeceğimi ne yapacağımı bilmez haldeyim.. böle olumsuzlukolunca hç bir şey içimden gelmiyor açıkcası
evet annem :))anladım kuzum hakkında hayırlısı olsun inş.oğlun ilk eşindenmiydi
Moralini bozma canım en önemlisi bu ,
Inşallah Allahım nasip eder bebek sahibi olursun sağlıklı bir sekilde canım,
amin Zipzipcim amin..Yumurta kalitesini artiracak yeme icme okuma ufleme vs hiç bir yöntem yok bence. Rabbim ol derse oluyor, hiç stres yapma canim
Allah seni napmasınheran oylama yapılabilirartık kazende konuya dahil oldu
kolay gelsin :)Size doyum olmaz bana hiç olmaz, hva güzeel kapı pencere açtım bi temizlik yapayım. Mesai bitmeden gelirim belki. Öpüldünüz
Kolay gelsin canım görüşürüzSize doyum olmaz bana hiç olmaz, hva güzeel kapı pencere açtım bi temizlik yapayım. Mesai bitmeden gelirim belki. Öpüldünüz
+1Yumurta kalitesini artiracak yeme icme okuma ufleme vs hiç bir yöntem yok bence. Rabbim ol derse oluyor, hiç stres yapma canim
anladım.bekar diye kendine de çok yüklenme bu konuda.herşeyin hayırlısı olsun canım benim.çok şükür 1 tane evladın var Rabbim size bağışlasın. eşinde abilik yapıyorsa ohh üzme kendini.relaxevet annem :))
16 yaşında o :)
bu benim adam da bekar heç evlenmemiş..
o da istiyor haliyle amam ben daha daha çok istiyorum..
amin hayırlısı ile olsun valla..
kolay gelsinSize doyum olmaz bana hiç olmaz, hva güzeel kapı pencere açtım bi temizlik yapayım. Mesai bitmeden gelirim belki. Öpüldünüz
Durum o kadar vahim mibütün kaptanlar beni dövebilir destek olun kızlar
İŞten kalan zamanlarımda calsyrm canmarada gel be kuzum.hep dersmi çalışıyorsun.
bende öyle yapmaya gayret ediyorum sıfır net ile ne kadar ilerleyebileceğim bakalım nasip kısmet..Zaten bana sordugun soruyı cözerken konusursun dedim canım
Canım ben ilk kez öss sınavına girerken o kadar kötüydü ki matematiğim 8 net zor yapıyordum sonra bol bol soru cözdüm sınavda 26 net yaptım bol bol soru çöz ne kadar cookk soru o kadar iyi canım,
Birde çözümlü soruların hangi yolla çözüldüğüne bak bazen biz yolu uzatıyoruz cevabı daha kolay bulunabiliyor
Inşallah ilerletirsin canım bol soru çöz 3 saat cook iyi simdilikbende öyle yapmaya gayret ediyorum sıfır net ile ne kadar ilerleyebileceğim bakalım nasip kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?