indirime girmiş bi yerde baya hemde.evet geçen gördüm ama sadece servis tabağını gördüm pasta tabağı ve kasesi yoktu.bide hep beyaz kalmıştı.beyazını sevmedim siyahtanda bikaç tane vardı sadece.ben de aldım keramikaa dan .
hediye de geldi.
gayet güzel aslında. memnunum . gerçi yeni kullanıyorum 2-3 aydır .
özellikle pazar kahvaltılarında iyi oluyor .
ama şu ara 101 lere siyah tabak , kase ve servis tabağı geldi.
onlara bi bak istersen .
geçmiş olsun .
hiç kullanmam rollon falan .
zararlı olduğunu duymuştum . gerçi şu günümüzde ne zararlı değil ki.
bi şey değildir kuzum . görün tabi.
evet yoğun bir şekilde..çok yoruyor kendini.arada gelse nefeslense iyi gelecekteEclipsse galiba yoğun ders çalışıyor şu ara.
aynı hesaba geliyor aslında 6 kişilk takım yapsan 6*6:36 36*4: 154
siyah olanlardanr düşündüm ama almadım . çünkü tabak hastalığım var . tabak çok evde.
Eşine göster o zaman kendisi seçsinya bende keramika seviyorum eşim çok huysuz her ota ... atlar.klasik bişeyler bak dedi.ikimizin ortak noktasını bulmaya çalışıyorum yoksa şu en alttaki siyah çok hoşuma gitti
Ayy çok şükür atlatmışsın.masaj yaptım.sıcak su torbaası az az gezdirdim deo kullanıyorum ama rollon kullanamıyordum.bildiğin felç geçirecem sandım.çok şükür bişey değilmiş.
Geçen hafta gelen tabakları diyorsun dimi.ama şu ara 101 lere siyah tabak , kase ve servis tabağı geldi.
onlara bi bak istersen .
Alana kadar daha çok değişirkaraca saks olanı alıcam galiba.nasılda fikrimd eğişiyor yahu
nerde indirim var kuzu. trendyyy damı.karaca saks olanı alıcam galiba.nasılda fikrimd eğişiyor yahu
evet ama o ince cam karışımı olmasına rağmen çok daha sağlam porselene göre. ömürlük oluyor onlar .Eşine göster o zaman kendisi seçsin
Karacada ki de fena değil.
Ayy çok şükür atlatmışsın.
İnsan korkuyor tabi. Halbuki ne kadar masum görünüyor rollonlar
Geçen hafta gelen tabakları diyorsun dimi.
Onlar çok ince ve hafif. Cam karışımlı arcopalmış
misafire güzel de . günlük çok ağır gelir . daha neşeli ya da daha sade model bakmak lazım .he buda çok klasikti zaten
Ömürlük müevet ama o ince cam karışımı olmasına rağmen çok daha sağlam porselene göre. ömürlük oluyor onlar .
devlet meselesi yaptım ya ben bu işi.neyse onunla karar veririz.karaca siyah olan çok mantıklı hem klasik hem siyahEşine göster o zaman kendisi seçsin
Karacada ki de fena değil.
Ayy çok şükür atlatmışsın.
İnsan korkuyor tabi. Halbuki ne kadar masum görünüyor rollonlar
Geçen hafta gelen tabakları diyorsun dimi.
Onlar çok ince ve hafif. Cam karışımlı arcopalmış
Bence de günlük olmaz
yok kuzu n11 di sanırım kendi sitesinin baya altında .119 liraya düşmüştü ki bu fiyat hiç biyerde yoknerde indirim var kuzu. trendyyy damı.
evet ama o ince cam karışımı olmasına rağmen çok daha sağlam porselene göre. ömürlük oluyor onlar .
evet günlük mümkün değil kullanılmaz.misafir takımım varda günlüklerim bozuldu ya.birinde 4 servis 3 kase kalmış.diğerinin yemek tabağı gittmiş.iki kişik takımlar vs var ama artık çok kullanmıyorum onları.böyle böyle hep parça parça.elimin aldında düzgün günlük bişey istiyorum.misafire güzel de . günlük çok ağır gelir . daha neşeli ya da daha sade model bakmak lazım .
iki kişilk siyah takım yapılabilir aslındaÖmürlük mü
Öğrendiğim iyi oldu. Bir daha gelirse alırım.
Teşekkürler
bakayım bi atabilirsem atayım.Bence de günlük olmaz
BİM é bu hafta yemek takımı gelecek 12 kişilik fotoğraf atamıyorum suan bi fikri olan var mı güzel mi acaba?
parça sayısı fazla . ben de gördüm . ve fiyat da uygun aslında.Eki Görüntüle 2227295 bime gelecek bu sanırım kütahyanın alt ürünü galiba 300 lira
çeyizlik alınabilir bence.12 kişilikparça sayısı fazla . ben de gördüm . ve fiyat da uygun aslında.
bi tek modeli sade.
böyle sade model sevenler için neden olmasın . zevkler tartışılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?