2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

indirime girmiş bi yerde baya hemde.evet geçen gördüm ama sadece servis tabağını gördüm pasta tabağı ve kasesi yoktu.bide hep beyaz kalmıştı.beyazını sevmedim siyahtanda bikaç tane vardı sadece.

ya bende keramika seviyorum eşim çok huysuz her ota ... atlar.klasik bişeyler bak dedi.ikimizin ortak noktasını bulmaya çalışıyorum yoksa şu en alttaki siyah çok hoşuma gitti
Eşine göster o zaman kendisi seçsin
Karacada ki de fena değil.

masaj yaptım.sıcak su torbaası az az gezdirdim deo kullanıyorum ama rollon kullanamıyordum.bildiğin felç geçirecem sandım.çok şükür bişey değilmiş.
Ayy çok şükür atlatmışsın.
İnsan korkuyor tabi. Halbuki ne kadar masum görünüyor rollonlar

ama şu ara 101 lere siyah tabak , kase ve servis tabağı geldi.
onlara bi bak istersen .
Geçen hafta gelen tabakları diyorsun dimi.
Onlar çok ince ve hafif. Cam karışımlı arcopalmış

karaca saks olanı alıcam galiba.nasılda fikrimd eğişiyor yahu
nerde indirim var kuzu. trendyyy damı.
evet ama o ince cam karışımı olmasına rağmen çok daha sağlam porselene göre. ömürlük oluyor onlar .

devlet meselesi yaptım ya ben bu işi.neyse onunla karar veririz.karaca siyah olan çok mantıklı hem klasik hem siyah

nerde indirim var kuzu. trendyyy damı.

evet ama o ince cam karışımı olmasına rağmen çok daha sağlam porselene göre. ömürlük oluyor onlar .
yok kuzu n11 di sanırım kendi sitesinin baya altında .119 liraya düşmüştü ki bu fiyat hiç biyerde yok

misafire güzel de . günlük çok ağır gelir . daha neşeli ya da daha sade model bakmak lazım .
evet günlük mümkün değil kullanılmaz.misafir takımım varda günlüklerim bozuldu ya.birinde 4 servis 3 kase kalmış.diğerinin yemek tabağı gittmiş.iki kişik takımlar vs var ama artık çok kullanmıyorum onları.böyle böyle hep parça parça.elimin aldında düzgün günlük bişey istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…