Gecmiş olsun canım inşallah önemli değildir randevun yakınmıs yarına inşallah güzel sonuclarla gelirsin canımKötü bir haftasonu geçirdim, bana dua edin kızlar.
Gögsüm de bir kitle buldum koltuk altına yakın ve kolumu zorluyor. Randevum yarına zaten mevcut kistlerim vardı ama korkuttu.
Bu aralar ne kadar çok sağlık sorunu yaşadım di mi suhan yaaa.
Rollonsuz gezmem ama bilemedim, neredeyse 15 yıldan fazla olmustur kullaniyorum.kuzum noldu böyle .nazaramı geliyorsun nedir.içini ferah tut .ben normalde rollon kullanmam.yazın aldım bi dönem kullandım.bildiğin kolomun biri uyuştu koltuk altımda hafif şilik vs derken.rollondan olmuş.kullanmayınca geçti.öyle bi durum olabilirmi
Inş. KuzumGecmiş olsun canım inşallah önemli değildir randevun yakınmıs yarına inşallah güzel sonuclarla gelirsin canım
Geçmiş olsun canım, kötü düşünme.Kötü bir haftasonu geçirdim, bana dua edin kızlar.
Gögsüm de bir kitle buldum koltuk altına yakın ve kolumu zorluyor. Randevum yarına zaten mevcut kistlerim vardı ama korkuttu.
Bu aralar ne kadar çok sağlık sorunu yaşadım di mi suhan yaaa.
ay baktıkça fikrim değişiyorSiyahlara bayildim
Ya ben sadelik taraftariyimay baktıkça fikrim değişiyor
Son zamanlarda siyah hastalığı başladı bende.keramikalara seramik diye sıcak bakmıyorum.en üstteki ve en alttaki keramika.şu mavi ,siyah ,mor , kırmızı olan karaca. günlük kullanım için nasıllar.uygun bişeyler bakıyorum aslında.önerebileceğiniz bişeyler varmıdır
Geçmiş olsun canım, nasıl düzeldi?bizzat yaşadım
ya bende keramika seviyorum eşim çok huysuz her ota ... atlar.klasik bişeyler bak dedi.ikimizin ortak noktasını bulmaya çalışıyorum yoksa şu en alttaki siyah çok hoşuma gittiSon zamanlarda siyah hastalığı başladı bende.
O yüzden tercihlerim siyahlardan yana olurdu.
keramika özellikle, çok beğeniyorum.
masaj yaptım.sıcak su torbaası az az gezdirdim deo kullanıyorum ama rollon kullanamıyordum.bildiğin felç geçirecem sandım.çok şükür bişey değilmiş.Geçmiş olsun canım, nasıl düzeldi?
ben de aldım keramikaa dan .keramikalara seramik diye sıcak bakmıyorum.en üstteki ve en alttaki keramika.şu mavi ,siyah ,mor , kırmızı olan karaca. günlük kullanım için nasıllar.uygun bişeyler bakıyorum aslında.önerebileceğiniz bişeyler varmıdır
geçmiş olsun .Rollonsuz gezmem ama bilemedim, neredeyse 15 yıldan fazla olmustur kullaniyorum.
Bir gideyim ne olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?