olmazz.çelme aklımı kaptanım buarayada uğruyor arada görür filanKimse görmeden 1 parca vereyim gel
sema-hasretevet adını yazar mısın bir dinleyim marak ettim :)
buradan açılmıyor görünmüyor heç bir şey
Hadi bakalım sende bir gruba baslarsın olmadı :)))ben de şu 15 tatili bitirip başlayacağım arkadaşlar hem de çok ciddi..
inşaallah tabi :)
takımdan biri mezun oluyor onun yerine geçebilirsin belki haftaya yani benceben de şu 15 tatili bitirip başlayacağım arkadaşlar hem de çok ciddi..
inşaallah tabi :)
sizin takımda yer varmıHadi bakalım sende bir gruba baslarsın olmadı :)))
yok sessiz ve derinden ilerleyeceğimHadi bakalım sende bir gruba baslarsın olmadı :)))
öğlene dok. gideceğim yine arabada dinleyip kulaklarını çınlatacağım bakalım:)sema-hasret
Var canim bu ara cook sessiz bizim grup ne olduysa sesszileşti herkesin işi varsizin takımda yer varmı
koşşaarak hemGel sana vereyimSUHAN diyette ona yok :)))))
olmuyor işte öylee.kaç aydır sürünüyorum.anca beş kilo verebildim.şimdi takımdayım mutluyum huzurluyum.yok sessiz ve derinden ilerleyeceğim
çok heyecanlı ama benim kalbim dayanmaz ben sessizce yapayım kendi halımda :))takımdan biri mezun oluyor onun yerine geçebilirsin belki haftaya yani bence.neden bekliyorsun.hadiii
Tamam o zaman sana vermiyoruz cikolataolmazz.çelme aklımı kaptanım buarayada uğruyor arada görür filan
olmuyor işte öylee.kaç aydır sürünüyorum.anca beş kilo verebildim.şimdi takımdayım mutluyum huzurluyum.baskı altındayım
Ama ama hep senin yüzünden oldu fıstıkle cikolata dedin banaçikolatacılar sizi
Gel sana vereyimSUHAN diyette ona yok :)))))
tamam.sevmesende söyle amaöğlene dok. gideceğim yine arabada dinleyip kulaklarını çınlatacağım bakalım:)
gelince de yorum yaparım..
bazen öyle oluyor.her topikte olabiliyor aslında.Var canim bu ara cook sessiz bizim grup ne olduysa sesszileşti herkesin işi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?