2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Aynen canım bir ara cook hareketliydik bir de hevesle gelen cook cabuk bırakıyor bir bakıyoruz kimse yok
soğuk bi havası var bence ondan genel olarak.biraz gözden geçirilmesi gerekiyor renklilik adına.zaten önceden bu kanıdaydım.geçen hafta baharın yorumlarından sonra kesinleştirdim.ufak bi öneride alevlendi..bide zıplama falan yazınca koptum zaten.neyseki kaptanım on numarada devam ettim.

Aslında sogukluk olarak birsey yok canım ben sürekli ilgileniyorum takımla gelene gidene yazıyorum ama işte sans galiba gelenlerin hep bir yogun işi oluyor :)))

Aslında sogukluk olarak birsey yok canım ben sürekli ilgileniyorum takımla gelene gidene yazıyorum ama işte sans galiba gelenlerin hep bir yogun işi oluyor :)))
yok aslında tam anlatamadım.topikler gayet iyi ama nasıl desem neyse boşverhani şöyle düşün son derece güzel döşenmiş ev olur ama genel havasında bi eksiklik hissedersin ya onun gibi bişey.evet tam olarak böyle bişey

Anladım simdi demek istediğini gayet güzel anlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…