ıyyy eveeettt :/tamam.sevmesende söyle amagerçekçi ol .yumurta takibimi
al bi tane dahaAma ama hep senin yüzünden oldu fıstıkle cikolata dedin bana
Aynen canım bir ara cook hareketliydik bir de hevesle gelen cook cabuk bırakıyor bir bakıyoruz kimse yokbazen öyle oluyor.her topikte olabiliyor aslında.
hadi bakalım inşş kocaman olmuşturıyyy eveeettt :/
aynen yumurta takibi..
Cikolata almıyorum vazgectim kahvaltı yapayım benal bi tane daha
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımıyyy eveeettt :/
aynen yumurta takibi..
ahahahahhadi bakalım inşş kocaman olmuştur20 mmleri geçmiştir
Afiyet olsun :)Cikolata almıyorum vazgectim kahvaltı yapayım ben
amin yaaGüzel haberlerle gelirsin inşallah canım
soğuk bi havası var bence ondan genel olarak.biraz gözden geçirilmesi gerekiyor renklilik adına.zaten önceden bu kanıdaydım.geçen hafta baharın yorumlarından sonra kesinleştirdim.ufak bi öneride alevlendi..bide zıplama falan yazınca koptum zaten.neyseki kaptanım on numarada devam ettim.Aynen canım bir ara cook hareketliydik bir de hevesle gelen cook cabuk bırakıyor bir bakıyoruz kimse yok
ahahahah
amiiinnnn amiiiinn amiiiinnn
Allah da seni güldürsün arkadaşım
nasılsın kuzuburdayım..
Aslında sogukluk olarak birsey yok canım ben sürekli ilgileniyorum takımla gelene gidene yazıyorum ama işte sans galiba gelenlerin hep bir yogun işi oluyor :)))soğuk bi havası var bence ondan genel olarak.biraz gözden geçirilmesi gerekiyor renklilik adına.zaten önceden bu kanıdaydım.geçen hafta baharın yorumlarından sonra kesinleştirdim.ufak bi öneride alevlendi..bide zıplama falan yazınca koptum zaten.neyseki kaptanım on numarada devam ettim.
yok aslında tam anlatamadım.topikler gayet iyi ama nasıl desem neyse boşverAslında sogukluk olarak birsey yok canım ben sürekli ilgileniyorum takımla gelene gidene yazıyorum ama işte sans galiba gelenlerin hep bir yogun işi oluyor :)))
iyidir.çene çalıyoruz.sende ne var ne yoknasılsınız ne var ne yok
Anladım simdi demek istediğini gayet güzel anlattınyok aslında tam anlatamadım.topikler gayet iyi ama nasıl desem neyse boşverhani şöyle düşün son derece güzel döşenmiş ev olur ama genel havasında bi eksiklik hissedersin ya onun gibi bişey.evet tam olarak böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?