clarke34 arada su için diye baskı yapardı aslında
sağol canımınsgramda gym sevda hoca var takip ett sürekli su için diye hatırlatma yapar cnm bilgin olsun
içelimBu ara cook gelmiyor sanki
Ben hatırlatayım onun yerine simdi 1 bardak Su içelim :))))
yarın tartı günü bakalım listeye girebilcekmiyimEn soncgdmk e su iç diye baskı yapmıştım. Ertesi gün tartıda artı çıktı.
Daha da burnumu sokmıyım dedim. Ama isterseniz itinayla baskı yaparım
Bugün akşamı hafif geçir. Girersin o zaman :)yarın tartı günü bakalım listeye girebilcekmiyim
O sudan değildir :))))En soncgdmk e su iç diye baskı yapmıştım. Ertesi gün tartıda artı çıktı.
Daha da burnumu sokmıyım dedim. Ama isterseniz itinayla baskı yaparım
Girersin galiba bu hafta canım 63.9 mu olman gerekiyorduyarın tartı günü bakalım listeye girebilcekmiyim
Evet son zamanlarda pek gelemedim, gelince de hemen çıkıyorum. Durup uzun uzun konuşamadıkBu ara cook gelmiyor sanki
Ben hatırlatayım onun yerine simdi 1 bardak Su içelim :))))
Iyiyim canım bende buralarda dolanıyorum :)))Evet son zamanlarda pek gelemedim, gelince de hemen çıkıyorum. Durup uzun uzun konuşamadık
Sen nasılsın
Coook geçmiş olsun ablacımSelamlar hanımlar eşimde bende hastayız grip olduk.Eşim evde zaten yatıyor bende fırsat bulamıyprum hiç gelmeye..
Hepiniz iyisinizdir umarım kendinize iyi bakın çok öpüyorum diyip kaçıyorum hemem görüşürüz.
Çok geçmiş olsun abla.Selamlar hanımlar eşimde bende hastayız grip olduk.Eşim evde zaten yatıyor bende fırsat bulamıyprum hiç gelmeye..
Hepiniz iyisinizdir umarım kendinize iyi bakın çok öpüyorum diyip kaçıyorum hemem görüşürüz.
Allah iyilik versin :) hava nasıl Ankara’da.Iyiyim canım bende buralarda dolanıyorum :)))
Saol canım sen nasılsın :))Allah iyilik versin :) hava nasıl Ankara’da.
Geçmiş olsun abla dikkat edin kendinizeSelamlar hanımlar eşimde bende hastayız grip olduk.Eşim evde zaten yatıyor bende fırsat bulamıyprum hiç gelmeye..
waoww mezun olucaksın yakındaBugün akşamı hafif geçir. Girersin o zaman :)
Ben bugün 59.6 çıktım
yok 64.9 olursam alacaklar.çok çene çaldım.Girersin galiba bu hafta canım 63.9 mu olman gerekiyordu
geçmiş olsun abla dikkat edin.bol bol c vitaminiSelamlar hanımlar eşimde bende hastayız grip olduk.Eşim evde zaten yatıyor bende fırsat bulamıyprum hiç gelmeye..
Çok şükür iyiyim bende.Saol canım sen nasılsın :))
Günes yok ama sıcaklık olarak iyi gecen haftalara göre ısındık biraz :))))
İnşallahwaoww mezun olucaksın yakında
bende 64 ü gördüm çok şükürde işte ödem olmazsa girerim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?