Dikkat et canım agrı kesici kullandın mı,yok kuzum geçmedi.çok fena .
Kolay gelsin görüşürüzben braz pcden uzaklaşayım başım fena.evraklara bakayım
inan Allah tek göz kapalı tek göz açık.. işte bir yanım çıkıyor diğer bir yarım da çıkmak bilmiyor o uyku modundanCıkmıssın işe gelmişssin :)))
iki tane minoset içtim biri evelsigün.dünde iş çıkışında içtim.sanırım yine içeceğim.yasak ağrı kesici amaDikkat et canım agrı kesici kullandın mı,
Havalardanda olabilir lodos havayı ısıttı ama aynı zamanda bas agrısıda yapıyor
Suhan geçmedi mi yaa.. aaa tuh halen devam ediyorsa bir doktora git istersen.. bu arada ağrı kesici aldın mı hiç ?yok kuzum geçmedi.çok fena .
doktora git bence .. canım yaiki tane minoset içtim biri evelsigün.dünde iş çıkışında içtim.sanırım yine içeceğim.yasak ağrı kesici ama
Iyiymiş o zamaninan Allah tek göz kapalı tek göz açık.. işte bir yanım çıkıyor diğer bir yarım da çıkmak bilmiyor o uyku modundan
Yasaksa içmeseydin keskeiki tane minoset içtim biri evelsigün.dünde iş çıkışında içtim.sanırım yine içeceğim.yasak ağrı kesici ama
korkma altu ustu mamaografi.ilk çektiren sen değilsin.gözünü kapa aç bittii
ıyyyy...Sinir oldum mamaografide ki sıram iptal oldu yarın 10 da cekilecek çünkü dr baska biseyler daha isteyince farkli olacakmis vs vs vs
Sert kahve iyi gelir geçmiş olsun canımiki tane minoset içtim biri evelsigün.dünde iş çıkışında içtim.sanırım yine içeceğim.yasak ağrı kesici ama
Bende tahlil verdim yine 24saat idrar toplama yapdıkSinir oldum mamaografide ki sıram iptal oldu yarın 10 da cekilecek çünkü dr baska biseyler daha isteyince farkli olacakmis vs vs vs
Migrenin mi var acabaiki tane minoset içtim biri evelsigün.dünde iş çıkışında içtim.sanırım yine içeceğim.yasak ağrı kesici ama
Sakin ol kuzum, iyi ki çok ileri tarihte değil.Sinir oldum mamaografide ki sıram iptal oldu yarın 10 da cekilecek çünkü dr baska biseyler daha isteyince farkli olacakmis vs vs vs
Migren agrısı cook zor oluyormigrenim var kızlar.adet dönemine yakın tutar genelde ama daha var.üç gün sürer.bugun son .biraz hafifledi.biberiye içtim.sanırım suyuda fazla içmediğimden oluyor oyyyyyyyy
unutuyorum ya.şişem masada bekliyor öyleceMigren agrısı cook zor oluyor
Yaaa neden az su içiyon diyet yapmıyon mu kaptan kızmıyor mu :))
Arada hatırlatalım o zaman :)))unutuyorum ya.şişem masada bekliyor öylece
Bu ara cook gelmiyor sankiclarke34 arada su için diye baskı yapardı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?