2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

iki tane minoset içtim biri evelsigün.dünde iş çıkışında içtim.sanırım yine içeceğim.yasak ağrı kesici ama
Yasaksa içmeseydin keske
Buz var mı canım oldugun yerde buz koydugunda agrıyı geciriyor,yada masaj yap canım basına

Sinir oldum mamaografide ki sıram iptal oldu yarın 10 da cekilecek çünkü dr baska biseyler daha isteyince farkli olacakmis vs vs vs
Bende tahlil verdim yine 24saat idrar toplama yapdık
Ayrıca eşim ile birlikte kan verdik genetik test yapılacak pıhtılaşma filan bakılacak takma boşver yarın biter inşallah

iki tane minoset içtim biri evelsigün.dünde iş çıkışında içtim.sanırım yine içeceğim.yasak ağrı kesici ama
Migrenin mi var acaba
2-3 gün sürmesi hiç normal değil. İhmal etme bi görün doktora.

Sinir oldum mamaografide ki sıram iptal oldu yarın 10 da cekilecek çünkü dr baska biseyler daha isteyince farkli olacakmis vs vs vs
Sakin ol kuzum, iyi ki çok ileri tarihte değil.

migrenim var kızlar.adet dönemine yakın tutar genelde ama daha var.üç gün sürer.bugun son .biraz hafifledi.biberiye içtim.sanırım suyuda fazla içmediğimden oluyor oyyyyyyyy

migrenim var kızlar.adet dönemine yakın tutar genelde ama daha var.üç gün sürer.bugun son .biraz hafifledi.biberiye içtim.sanırım suyuda fazla içmediğimden oluyor oyyyyyyyy
Migren agrısı cook zor oluyor
Yaaa neden az su içiyon diyet yapmıyon mu kaptan kızmıyor mu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…