- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Aşılamada bizim ki kumandaya dokunmak istememiş o sebeple açmamış.biz izlemiyoruz ya.evlenmemize bikaç ay kala bikaç film vermişti eşim izlemiştim.sonra evlendik neyese bikaç problem oldu ozaman açıp izlettirmişti.o oldu ondan sonra izlemedik.ha bide ayıp olacak ama aşılama yaptıracaktık.o zaman eşim hastanede odada izlemek zorunda kaldı
Hııım olabilir, pişik problemi yoksa eğlenceli banyo alışkanlığı vardırahhahahah yok valla denemedim onu hiç ama banyoda pudra gördüm acep o yapmış mıdır
Aşılamada bizim ki kumandaya dokunmak istememiş o sebeple açmamış.
Ne titiz koca var ben de görün hatunlar
Hııım olabilir, pişik problemi yoksa eğlenceli banyo alışkanlığı vardır
tabiki.eşim izliyordur belkide.ben görmüyorum izlediğiniBiz de izlemiyoruz ama izlese olay olmaz, hatta faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum.
telefondan izliyordu bizimki bende tırnaklarımı yiyordumAşılamada bizim ki kumandaya dokunmak istememiş o sebeple açmamış.
Ne titiz koca var ben de görün hatunlar
Hııım olabilir, pişik problemi yoksa eğlenceli banyo alışkanlığı vardır
kadın takıntılı kaçtım ben.sanki kocası benim bana çıkışıyor baktımokudum hatta gittim o topiği de okudum
Yok daha çamaşır suyuyla koca yıkayan birini biliyorum o kadar değilim ama önce dujjjjvayy
sende titiz misin doracım kuzum,yoksa çekilmez olur gibi
Yok daha çamaşır suyuyla koca yıkayan birini biliyorum o kadar değilim ama önce dujjjj
Ben de sen işini hallet senin yerine dışarda sigara içeyim dedim.telefondan izliyordu bizimki bende tırnaklarımı yiyordum
duj önemli.donda değişmeliYok daha çamaşır suyuyla koca yıkayan birini biliyorum o kadar değilim ama önce dujjjj
iş yemeği var ben kaçtım
Annem de siler yok o kadar olamam mümkün değil, benim evde kimse yok o sebeple derli toplu temiz çocuk felan olsaydı benim yaşanacak halde olmazahhahahhahhhah
benim de teyzem günaşırı cam siler hala anlamıyorum nasıl yapabildiğini
Ayyyy yıkanıp yıkanıp aynı donu giyen bi adam vardı bdv de öggggggduj önemli.donda değişmeli
Annem de siler yok o kadar olamam mümkün değil, benim evde kimse yok o sebeple derli toplu temiz çocuk felan olsaydı benim yaşanacak halde olmaz
Ayyyy yıkanıp yıkanıp aynı donu giyen bi adam vardı bdv de ögggggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?