- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Ama büyük dert bence de.bir derdim var dediği o muymuş,yıkanıp yıkanıp aynı donu giymesi mi
Kirli hava inan tüm büyük şehirlerde sorun canım tabi en kötüsü ist olabilir.benim de aynı ama istanbul çok pis yaaa..kimse kirletmese de kirleniyo bi cam açışlaskskksks
İlk evlilik başında izletirdik beraber şuan stabilBiz de izlemiyoruz ama izlese olay olmaz, hatta faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum.
Yok artıkAşılamada bizim ki kumandaya dokunmak istememiş o sebeple açmamış.
Ne titiz koca var ben de görün hatunlar
Yakalasam bir sey demem sen der misintabiki.eşim izliyordur belkide.ben görmüyorum izlediğini
Yok artık üç ay önce silmiştim birde dün sildimahhahahhahhhah
benim de teyzem günaşırı cam siler hala anlamıyorum nasıl yapabildiğini
Ama haklı adam orada senden önce kimler nasıl ve ne sekilde eşyalara dokunmuştur kim bilir.Yok artık
Ben çok kızarım neden birlikte izlemedik diyeYakalasam bir sey demem sen der misin
Haklısın benimki izlememiş açsaydın dedim gereği yok dediAma haklı adam orada senden önce kimler nasıl ve ne sekilde eşyalara dokunmuştur kim bilir.
İzleyelim bu aralar da düşündümde epey olmuş izlemeyeliBen çok kızarım neden birlikte izlemedik diye
Onlarada zor bir durum, benim eşim çok geriliyorduHaklısın benimki izlememiş açsaydın dedim gereği yok dedi
Oooo. MaşallahMutfağın duvarlarını sildim yoruldum biraz, dinleneyim
Aynen canım bizimki de öyle hatta önce tahlil için gittiği laboratuvar un önünden geçerken hala küfür ediyor adamların tavırlarından dolayıOnlarada zor bir durum, benim eşim çok geriliyordu
Benimki öyle detaylı değil mop ile siliyorum fayans olduğu için kolay oluyorOooo. Maşallah
Zaten normal duvarları silmek akıl işi değil en kaliteli boya bile silinmiyor bence cok zor ve iyi de olmuyor.Benimki öyle detaylı değil mop ile siliyorum fayans olduğu için kolay oluyor
Duvar lar yağlı boya dört buçuk senedir eskidedi boya istiyor bizde kağıt düşünüyoruz inşallahZaten normal duvarları silmek akıl işi değil en kaliteli boya bile silinmiyor bence cok zor ve iyi de olmuyor.
Duvar kağidım güzel siliniyordu ama bu evim acayip kirli bir bölgede ve is hiç temizlenmiyor illa boya badana istiyor
Ben boya yapmayı ççok seviyorum yaZaten normal duvarları silmek akıl işi değil en kaliteli boya bile silinmiyor bence cok zor ve iyi de olmuyor.
Duvar kağidım güzel siliniyordu ama bu evim acayip kirli bir bölgede ve is hiç temizlenmiyor illa boya badana istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?