Form bakımda o yüzden belli olmuyor madalyalarahhaha
sen napıyosun kuzum,senin kilolarla aran nasıl :)
Form bakımda o yüzden belli olmuyor madalyalar
Suan için iyi canım 6. Takımdayım bende mezun oldum ama orda takılmaya devam ediyorum 52 kiloyum simdi :))
Tesekkur ederim canim darısı sizlere inşallah :)Ooh oh ne güzel kurtulmuşsun sen,darısı başımıza:)
Tesekkur ederim canim darısı sizlere inşallah :)
Iyi konusmussun1,5 saat annemle telefon görüşmesi, yarim saat bir arkadaşla tel. Görüşmesi.
Bir o kadarda wp arkadaşla yazışma gün bitmiş
Çeneme vurdu yine
Kendime hedef koydum, bir basic t shirt aldım, siyah mini kol çok beğendim kalıbı.Tesekkur ederim canim darısı sizlere inşallah :)
Dilim şişmişse demek kiIyi konusmussun
Simdi kac kilosun canım yaza kadar verirsin bence daha var yaza :))Kendime hedef koydum, bir basic t shirt aldım, siyah mini kol çok beğendim kalıbı.
Yaza 48 kilo olursam giyerim diye
Konusmak iyidir yaa birde sevdiğin insarlarla konusuyorsan :)))Dilim şişmişse demek ki
Tartılmiyorum, en son 51,5 biraktim kilo alınca tartilmadim 54 felan sanırimSimdi kac kilosun canım yaza kadar verirsin bence daha var yaza :))
Kendime hedef koydum, bir basic t shirt aldım, siyah mini kol çok beğendim kalıbı.
Yaza 48 kilo olursam giyerim diye
Cook değilmişssin ya diyet moduna girince verirsin hemenTartılmiyorum, en son 51,5 biraktim kilo alınca tartilmadim 54 felan sanırim
Annem uzakta olunca, birde haftada 1 felan ararım yani dedikodu birikiyorMaşallah Doracım,benim daha 40 dakikayı geçebildiğim görülmemiştir :))
157. Buçukluk diyor eşim ben de sorana 1.5 diyorum48 mi aman allahım..boyun kaçtı senin doracım
Benimde 1.58157. Buçukluk diyor eşim ben de sorana 1.5 diyorum
2 günde bir bozuyorum bu ara istikrarda sıkıntı var 1 hafta devam etsem kimse beni tutamaz günlük 500-600 kaloriyle bile idare ederim ama biraz saçmalama modundaymCook değilmişssin ya diyet moduna girince verirsin hemen
Hem hobbit hem zipzipBenimde 1.58
Kafa olarak ne zaman hazır olursan o zaman baslarsın diğer türlü diyet cok zor gercekten herseyi yiyesi geliyor insanın :)2 günde bir bozuyorum bu ara istikrarda sıkıntı var 1 hafta devam etsem kimse beni tutamaz günlük 500-600 kaloriyle bile idare ederim ama biraz saçmalama modundaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?