- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Işte bizim diyetler hep böyle, bu kafalar diyet yapsa ne olurNoluyo yahu giderken ideal kilolar konuşuluyodu geldim pilav falan konuşuluyo nereye geldim ben
Işte bizim diyetler hep böyle, bu kafalar diyet yapsa ne olur
Sevme kaç bence kaç kurtar kendini
söylüyorum da benimde kafa aynen böyle,ondan sevdim burayı galiba
diyetten cayma topiğineNoluyo yahu giderken ideal kilolar konuşuluyodu geldim pilav falan konuşuluyo nereye geldim ben
güzel yerden yakaladın.kafa diyet yapmayınca kiloda gitmiyoIşte bizim diyetler hep böyle, bu kafalar diyet yapsa ne olur
Çorbalar topiğini bi dolaş gelton balıklı salata yiyeceğim galiba emin olmasamda.yada ot mot bişeyler kavurup yoğurtla boca edicemhayatlar ve hayaller
Sevme kaç bence kaç kurtar kendini
Maydanoz diyeti yapalım di. Mi.ne yani şurda mantı olsa,lahmacun olsa fenamı olur
Çorbalar topiğini bi dolaş gel
Beyrannnnnnn1 kepçesi 90 kalori gitmem o diyarlara
yaniMaydanoz diyeti yapalım di. Mi.
1 bağ maydanozu çift dürüm lahmacuna saralım
hadiiii.inanmam yapmışlarmı.tamam benim oyum kesin beyranaBeyrannnnnnn
Yani eğer takıma giremediysen kaçamak yapabilirsin bence, dün ben yaptım yedim söylemesi ayıpyani
o değilde canım acayip hamburger istiyor.mezun olup yemek istiyorum ama hala takıma giremedim.nasıl mezun olacağım
Görmedim kızzzz heyecan yapma. Corbaya burun kıvırınca aklını alacak bişey yazayım dedimhadiiii.inanmam yapmışlarmı.tamam benim oyum kesin beyrana
giremedik yawwYani eğer takıma giremediysen kaçamak yapabilirsin bence, dün ben yaptım yedim söylemesi ayıp
ya çok severim ama tahıla giriyor.çorbadan uzak durmaya çalışıyorum bi süredirGörmedim kızzzz heyecan yapma. Corbaya burun kıvırınca aklını alacak bişey yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?