2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

nasılsınız ne var ne yok.. akşamdan sabahınız nasıl geçti herkeşler iyidir umarım :)
çok şükür benim iyidi.sağolsun eşim toparladı.biraz geç gittim eve.karnabahar haşlamış banapasta almış ama iki çatal aldım sadece.onlar kaybetti diyor.baya teselli etti

çok şükür benim iyidi.sağolsun eşim toparladı.biraz geç gittim eve.karnabahar haşlamış banapasta almış ama iki çatal aldım sadece.onlar kaybetti diyor.baya teselli etti
aman ne iyi yapmış kociş :)
benim de iyyidi kp buluştm dışarı çıkmıştı onu aldım birlikte tüm aile gezdik dolaştık avmde, alış veriş..

eve geldik yemekleri yaptı kp.. miss yedik :)
sonra ben yemek sonrası suffle misi yaptım.. alışkanlık oldu her akşam yapar oldum..

neyse bu aydan sonra dileneceğis valla biliyorum

ama yok yani
ben şu an fena kayıptayım .. kv kardeşi de dedi harikamo kilo almış sanki die.. görüntülü konuştuk da.. ıyyy

neyse bitecek geçecek bu günlerde :))

afiyet olsun.ya ben tutturamıyorum sufle.

tamami ile pişrme ile alakalı süreyi gerçekten kısa tutacaksın

sağol canım.. oluyor valla :)))

Biz konsere gittik çok güzeldi başta klasik müzik çaldı sonra neyzen bir hanım geldi klasik müzik ve bilenen Türk ezgilerini neyzen ve klasik müzik enstrümanları ile çaldılar hoşumuza gitti

Biz konsere gittik çok güzeldi başta klasik müzik çaldı sonra neyzen bir hanım geldi klasik müzik ve bilenen Türk ezgilerini neyzen ve klasik müzik enstrümanları ile çaldılar hoşumuza gitti
nasıl güzel dinlendirmiştir o ney sesi

Burda da hava çok kapalı hatta uyandım dağ burnum kapalı inşallah hasta olmam bu dönemde bağışıklık sistemim düşük hasta olmamam gerekiyor ayrıca ilaçta kullanamıyorum dikkat etmem gerekiyor
Milleti öpmüyorum sarılmıyorum alınıyorlarsa bilemiyorum ama ben çok faydasını gördüm
Dün çıkışta hocamı gördüm çok severim kendisini sarılmak istedi yok hocam dedim kadın şasırdı hep ben atlarım boynuna ama bu dönem böyle yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…