çok şükür benim iyidi.sağolsun eşim toparladı.biraz geç gittim eve.karnabahar haşlamış bananasılsınız ne var ne yok.. akşamdan sabahınız nasıl geçti herkeşler iyidir umarım :)
Ben odemliyim cok mutsuzumnasılsınız ne var ne yok.. akşamdan sabahınız nasıl geçti herkeşler iyidir umarım :)
aman ne iyi yapmış kociş :)çok şükür benim iyidi.sağolsun eşim toparladı.biraz geç gittim eve.karnabahar haşlamış banapasta almış ama iki çatal aldım sadece.onlar kaybetti diyor.baya teselli etti
bende maalesefBen odemliyim cok mutsuzumsen nasilsin canin
rezene iç harika iyi geliyor.. maydonoz suyu da olur ...Ben odemliyim cok mutsuzumsen nasilsin canin
afiyet olsun.ya ben tutturamıyorum sufle.aman ne iyi yapmış kociş :)
benim de iyyidi kp buluştm dışarı çıkmıştı onu aldım birlikte tüm aile gezdik dolaştık avmde, alış veriş..
eve geldik yemekleri yaptı kp.. miss yedik :)
sonra ben yemek sonrası suffle misi yaptım.. alışkanlık oldu her akşam yapar oldum..
neyse bu aydan sonra dileneceğis valla biliyorum
ama yok yani
ben şu an fena kayıptayım .. kv kardeşi de dedi harikamo kilo almış sanki die.. görüntülü konuştuk da.. ıyyy
neyse bitecek geçecek bu günlerde :))
diyet sufle tarifi buldum geçen kendime ondan çocuklara normal deneyeyim bende.tamami ile pişrme ile alakalı süreyi gerçekten kısa tutacaksın
sağol canım.. oluyor valla :)))
nasıl güzel dinlendirmiştir o ney sesiBiz konsere gittik çok güzeldi başta klasik müzik çaldı sonra neyzen bir hanım geldi klasik müzik ve bilenen Türk ezgilerini neyzen ve klasik müzik enstrümanları ile çaldılar hoşumuza gitti
çok severim :)Biz konsere gittik çok güzeldi başta klasik müzik çaldı sonra neyzen bir hanım geldi klasik müzik ve bilenen Türk ezgilerini neyzen ve klasik müzik enstrümanları ile çaldılar hoşumuza gitti
Valla listeden ciksammi diye dusunuyorum stresten sisiyorum pazartesi iniyorum :))bende maalesef
Malatya canim dogunun parisirezene iç harika iyi geliyor.. maydonoz suyu da olur ...
kar derken neresi orası yaa. kar yağan yer var mı halen memlekette yaw
Rezenem vardi az kalmisti attim salak gibirezene iç harika iyi geliyor.. maydonoz suyu da olur ...
kar derken neresi orası yaa. kar yağan yer var mı halen memlekette yaw
Rezenem vardi az kalmisti attim salak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?