Afiyet olsun canım, bizim yerimize de güneşlen. Burası kasvetli ve soğukGünaydın canlar, ben sabahın körü çıktım evden hava güzel.
Şimdi kahvaltı ettik arkadaşla, güneşleniyorum mis gibi hava
Afiyet olsun burda berbat bir Havs var keyfini çıkar boşverGünaydın canlar, ben sabahın körü çıktım evden hava güzel.
Nasılsın befer’cim
Neden yumurta seviyor musun sevmiyor musun
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyifler nasılNasılsın befer’cim
Çıldır yap belki seversin onu denedin miof ya haşlanmış sade yumurtadan tövbe Yarabbim iğreniyorum desem inanın zorla yiyorum hatta öle ki bazen çok çiğnemeden suyla yutuyorum yaa.. o kadar.. hamimileğimde tiksinmiştim saten.. ama tereğayında kaşarlı melemen sucuklu salatası her türlü severim yani..
Yumurta salatası yapsan ? Yumurtayı minik minik doğrayıp yeşillikle tatlandırsan belki işe yarar ?
harikamo
ohhhh tasını çıkarGünaydın canlar, ben sabahın körü çıktım evden hava güzel.
Çıldır yap belki seversin onu denedin mi
Offff okurken kilo aldımnasılsın kaymaklı şambalim
Çılbır bu arada adı su kaynatıyorsun içine çok az sirke ve tuz atıyorsun bu suyun içine yumurtayı kırıyorsun pişiyor hemde güzel pişiyorhayır bilmiyorum o nasıl ?
Çok şükür iyiyim bende. Keyifler de yerinde.Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyifler nasıl
Anladım, inşallah sevebilirsin yasebzeye geçtiğim gün öle yapıyorum bende.. yumurta kaybolup gidiyor o sebze donatıyorum etrafını ama ilk gün zor işte sebze yok sadece yumurta ve sade
Bu arada sarı ile beyaz bir arada olacak sarı dağılmayacakhayır bilmiyorum o nasıl ?
Çılbır bu arada adı su kaynatıyorsun içine çok az sirke ve tuz atıyorsun bu suyun içine yumurtayı kırıyorsun pişiyor hemde güzel pişiyor
Yağda gibi ama hafif sonra spatula yardımı ile alıyorsun sarımsaklı yoğurt yapıyorlar üzerine koyuyor lar ben sarımsaksız yiyorum tercih üzerine üzerine pul biberli ysğ konuyor Çılbır diye yaz çok farklı tarifler çıkar
Kızlar ben temizliğe kaçar.
Görürşürüz sonra
Bu arada sarı ile beyaz bir arada olacak sarı dağılmayacak
Çok şükür iyiyim bende. Keyifler de yerinde.
Anladım, inşallah sevebilirsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?