Anladım canım ama istersen yapabilirsin menülerin yazılması için senin için esneklik olabilir :))Yok yani şahsi düşünme diye söyledim canım
Sorun çıkacaksa çıkartan ben olmayayım istiyorum o yüzden :)) gitmiyorum
Çünkü cuma günü benim eşim evde bazen giremedigim oluyor yada öğlen girsem akşam menüsünü yazamam mesela sırf bu yüzden
Aslında vaktim yok bı an önce girmek lazım :// ama bende uyuşukluk :/Anladım canım ama istersen yapabilirsin menülerin yazılması için senin için esneklik olabilir :))
Örneğin bizim grupta öğlen 3 e kadar vakit oluyo menüler için :))
Düşün sen bir ara yaza dogru alalım seni yarısma gruplarından birine
O zaman hemen basla canım ordaki motivasyonla uyusuklugunda gider emin ol :))Aslında vaktim yok bı an önce girmek lazım :// ama bende uyuşukluk :/
Kaç kilodan düştün şuan ki kiloya ne kadar zamanda birde :))O zaman hemen basla canım ordaki motivasyonla uyusuklugunda gider emin ol :))
Ben uzaktan izlerken kendimi yarısmada bulmuştum ama cook iyi oldu simdi zayıfladım :)))
Ben eylülde buraya basladıgımda 60 dım ama öncesinde 74 e kadar cıktım 2016 yılında canım sonra yavas yavas verdim en son burayı kesfettim :)))Kaç kilodan düştün şuan ki kiloya ne kadar zamanda birde :))
Benden 3 cm uzunsunBirde benim boyum az kısa canım 1.58 :)))
Benden 3 cm uzunsunşekil a beterin beteri
Benim rekor kilo gebelikte 97 gebelik sonrasıBen eylülde buraya basladıgımda 60 dım ama öncesinde 74 e kadar cıktım 2016 yılında canım sonra yavas yavas verdim en son burayı kesfettim :)))
Eylülden ocaga kadar 8 kilo verdim canım toplamda :)
Minyona kilo gitmiyor ben gibi
Bilmiyordum canım ama ben boyumu seviyorum minyon olmak güzel :))
Bende gebelik olmadı canım bekarım yoksa emin ol bende 90 olurdumBenim rekor kilo gebelikte 97 gebelik sonrası
91 ile başladım 89 a kendiliğinden düştüm
çaba lar sonrası 80 e kadar indim
Hatta bir ara çok gayretle 73.9 a kadar düştüm
Sonra saldım şuan 78-80 arası gidip geliyorum
Kac yasındasın canım :))Minyona kilo gitmiyor ben gibien az 10 yaş koyuyor şişman olunca :)
Yok görmedim :)) görmek isterim şahsen :)) ben 28Kac yasındasın canım :))
Sen beni görmüşmüydün :)))
Yasımı tahmin et bakalım :)))Yok görmedim :)) görmek isterim şahsen :)) ben 28
Gördüysem bile hatırlamıyorum ama en fazla 23-25 galiba çok mu söylediym yoksa yüzün küçük gösteriyor aslındaYasımı tahmin et bakalım :)))
Inşallah görmemişsindir daha önce Yasımı
89 luyum canım :))Gördüysem bile hatırlamıyorum ama en fazla 23-25 galiba çok mu söylediym yoksa yüzün küçük gösteriyor aslında
Muhteşem kilo vermişsin
Benden bir yaş büyük sun89 luyum canım :))
Tesekkür ederim canım :))
Kimse inanmıyor zaten kimlik soruyorlarBenden bir yaş büyük sun
Benden daha genç duruyorsun
Evet benim ablam da yaşını göstermiyor kilo olmasa bende gostermeyecegim deKimse inanmıyor zaten kimlik soruyorlar
Zayıflıgında etkisi cook canım da birazda genetik faktörler :)))
Tamam o zaman seni zayıflama gruplarına alalım :)))Evet benim ablam da yaşını göstermiyor kilo olmasa bende gostermeyecegim desen görmüştün galiba beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?