- 8 Nisan 2017
- 57.352
- 308.633
- 698
Profile koymuştum yemek topigindeykenTamam o zaman seni zayıflama gruplarına alalım :)))
Ikna edecem seni
Yook görmedim canım fotograf mı paylastın :)
Hiç dikkat etmedim canım o zamanlar coktandır gidemiyorum :)))Profile koymuştum yemek topigindeyken
Bir ara koyarım çok ziyaretçi varHiç dikkat etmedim canım o zamanlar coktandır gidemiyorum :)))
Tamam canım :)))Bir ara koyarım çok ziyaretçi var
An itibariyle 5 e düştüTamam canım :)))
Izleniyoruz demek ki
Bende görmek istiyorumAn itibariyle 5 e düştü
Yemek topiginde verilmişti bize et yemeklerinde çok okunduğu ve çok çene caldigimiz için katılan herkes pro Luk almıştıBende görmek istiyorum
Pro üyelik mi alsam ne yapsam
Oo iyiymis ben de mi gelsem yine yemek topiğineYemek topiginde verilmişti bize et yemeklerinde çok okunduğu ve çok çene caldigimiz için katılan herkes pro Luk almıştı
Gel gel yemek yap ama çorba var daha satılık bence bir bak kim bilir belki yine verilirOo iyiymis ben de mi gelsem yine yemek topiğine
Kız hiç de becerikli değilim ki birde annem olunca evde yemek yapıp koymam zor gibi :)))))Gel gel yemek yap ama çorba var daha satılık bence bir bak kim bilir belki yine verilir
Olsun Burda tadan yokKız hiç de becerikli değilim ki birde annem olunca evde yemek yapıp koymam zor gibi :)))))
Ben yemek yaparsam annem sok gecirir simdiye kadar hiç yapmadıgım için
Karıstır koy diyorsunOlsun Burda tadan yokgörüntü önemli
Bende bilmezdim fazla insan değişiklik arıyor bazen ya :))Karıstır koy diyorsun
Birde bizde hiç corba kültürü yok hep bilinen Corbalar :))
Öyle tabide bakalım ilerleyen yemeklerde katılırım belki corba işini cook sevmedimBende bilmezdim fazla insan değişiklik arıyor bazen ya :))
Kategori sanırım 1 Mart'ta açıklanır bir gün öncesinden de açıklanabilir belki olmuyor haberin olsunÖyle tabide bakalım ilerleyen yemeklerde katılırım belki corba işini cook sevmedim
Sayfayı takipteyim canım bildirim geliyor zaten inşallah yapabilieceğim birsey olur :))))Kategori sanırım 1 Mart'ta açıklanır bir gün öncesinden de açıklanabilir belki olmuyor haberin olsun
İns sen neler yapabileceğini nevreste ye sor özelden çok yardimci oluyor sağolsunSayfayı takipteyim canım bildirim geliyor zaten inşallah yapabilieceğim birsey olur :))))
Börekde geldim yemek topiğine biliyorum canım herkese yardımcı oluyor da ben bilmeyince yardımı ne kadar olur bilemiyorumİns sen neler yapabileceğini nevreste ye sor özelden çok yardimci oluyor sağolsun
Kız hiç de becerikli değilim ki birde annem olunca evde yemek yapıp koymam zor gibi :)))))
Ben yemek yaparsam annem sok gecirir simdiye kadar hiç yapmadıgım için
Sana göre tarif bulurBörekde geldim yemek topiğine biliyorum canım herkese yardımcı oluyor da ben bilmeyince yardımı ne kadar olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?