kedi ciğer meselesine dönderdik resmen
biri bizi gözetliyormu yoksaneyse bu konu ben de patlar yine,
Allah kavuştursun hepinizi.
Koca konusunu kapatalım
çevirebiliyozmu burçları acaba zihin gücüyle filanelimizde olmayınca öle oldu vaalllaa
Aman iiii be bunu kime desem enişteci oluyor
Yok canım değildir, bak bakim ziyaretçiler kimlermişbiri bizi gözetliyormu yoksa
Yok canım değildir, bak bakim ziyaretçiler kimlermiş
Zarpycimmmmmm evet kimse anlamıyor beni tüm arkadaşlarım ce annem babam onun tarafında, bak anlıyorsun beni senbenimde erkek kardeşim yengeç burcu ama sevgilisine karşı hiçte iyi bi sevgili diil,umarım seninki iyidir Doracım
iyidir ya evet bu aralar yoğunum 3 den sonra rahatlıyorum biraz.senden naberSUHAN nabersin denk gelemiyoruz:)
Inlerine kadar girip bulalım onlari
- little dora
- Zarpy
- harikamo 26 da ziyaretçimiz var.üşüşmüşler yine
Zarpycimmmmmm evet kimse anlamıyor beni tüm arkadaşlarım ce annem babam onun tarafında, bak anlıyorsun beni sen
Olaaaarrrrkökte kazıyalımmı
işin geyiğindeyizde evin içinde olanı iki kişinin yaşadığını ne hissetiğini anlatsanda kimse anlayamaz.farklı bi boyutZarpycimmmmmm evet kimse anlamıyor beni tüm arkadaşlarım ce annem babam onun tarafında, bak anlıyorsun beni sen
ikiye üç oldukarkandayım Dora,bende zaten oldum olası eniştecilik yoktur hiç
iyidir ya evet bu aralar yoğunum 3 den sonra rahatlıyorum biraz.senden naber
çevirebiliyozmu burçları acaba zihin gücüyle filan
Öyle tabi canım, neyse Allah uzun ömür versin yokluklarını göstermesin şükür grupta sadist manyak koca yokişin geyiğindeyizde evin içinde olanı iki kişinin yaşadığını ne hissetiğini anlatsanda kimse anlayamaz.farklı bi boyut
işin geyiğindeyizde evin içinde olanı iki kişinin yaşadığını ne hissetiğini anlatsanda kimse anlayamaz.farklı bi boyut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?